Ένταλμα σύλληψης για τον Βασίλη Παϊτέρη: Παραβίασε περιοριστικό όρο στην τηλεοπτική εμφάνισή του που οδήγησε στον τσακωμό με τη Λατινοπούλου - Αφορά σε αυθαίρετο η υπόθεση (Βίντεο)
Τι λέει η οικογένειά του
Ένταλμα σύλληψης για τον Βασίλη Παϊτέρη εκδόθηκε λίγες ημέρες μετά τη λογομαχία του με την Αφροδίτη Λατινούπουλου
Ένταλμα σύλληψης, «για παραβίαση περιοριστικών όρων για ακίνητο που διατηρεί», με βάση τη δικηγόρο του, εκδόθηκε για τον Βασίλη Παϊτέρη, λίγες ημέρες μετά τη λογομαχία του με την Αφροδίτη Λατινοπούλου σε τηλεοπτική εκπομπή, σύμφωνα με το e-reportaz.gr. Μάλιστα, από την οικογένειά του αναφέρεται ότι η συγκεκριμένη λογομαχία μπορεί να λειτούργησε εν είδει αφορμής για τις Αρχές. Η συνήγορος του κ. Παϊτέρη, κ. Δασκαλοπούλου, σύμφωνα πάντα με το e-reportaz.gr, εξήγησε πως το ακίνητο θεωρείται δασικό, ωστόσο η απόφαση πρέπει να επανεξεταστεί. Η παραβίαση σχετίζεται με την παρουσία του στην τηλεοπτική εκπομπή, στις 18 Ιουνίου, καθώς τότε φέρεται να καταπάτησε τους περιοριστικούς όρους. Οι Αρχές φέρεται να τον αναζητούν, στο πλαίσιο του αυτοφώρου.
Διαβάστε: Νέος γύρος στην κόντρα Παϊτέρη - Λατινοπούλου: "Αν έρθει σε καταυλισμό, 700.000 είμαστε, θα την ψηφίσουμε όλοι μαζί - Έχει τσιγγάνικη ομορφιά"
Διαβάστε: Νέος γύρος στην κόντρα Παϊτέρη - Λατινοπούλου: "Αν έρθει σε καταυλισμό, 700.000 είμαστε, θα την ψηφίσουμε όλοι μαζί - Έχει τσιγγάνικη ομορφιά"
En