Λίγο πριν από το μεσημέρι της Πέμπτης (13/8) ξέσπασε φωτιά σε διαμέρισμα  πρώτου ορόφου, στην περιοχή της Πολίχνης, στη Θεσσαλονίκη, προκαλώντας την άμεση κινητοποίηση της Πυροσβεστικής, με 15 πυροσβέστες με πέντε οχήματα να σπεύδουν στο σημείο για την κατάσβεσή της.

Διαβάστε: Φωτιά σε επαγγελματικό χώρο στη Φωκίδα: Στο σημείο 25 πυροσβέστες με δέκα οχήματα και υδροφόρες (Βίντεο)


Γυναίκα πανικοβλήθηκε και δεν άνοιγε την πόρτα της σε πυροσβέστες και αστυνομικούς

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του thestival, το περιστατικό έλαβε χώρα στην πάροδο Νικολάου Μουσχοντή, σε διαμέρισμα του πρώτου ορόφου πολυκατοικίας.  Στο διαμέρισμα βρίσκονταν μια 78χρονη γυναίκα και η 52χρονη κόρη της. Η ηλικιωμένη κατάφερε να βγει μόνη της από το διαμέρισμα, ενώ η 52χρονη, σύμφωνα με το ρεπορτάζ, πανικοβλήθηκε και δεν άνοιγε την πόρτα στους αστυνομικούς και τους πυροσβέστες. Τελικά, ένας αστυνομικός και δύο πυροσβέστες κατάφεραν να την απομακρύνουν με ασφάλεια από το διαμέρισμα.


Δύο γυναίκες μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο

Οι δύο γυναίκες, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, αφού πρώτα εξετάστηκαν από δύο διασώστες του ΕΚΑΒ που έσπευσαν στο σημείο, μεταφέρθηκαν στο Ιπποκράτειο Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης για προληπτικούς λόγους, καθώς εισέπνευσαν καπνό. Την ίδια στιγμή, διερευνώνται τα αίτια που προκάλεσαν την πυρκαγιά.