Φωτιά στη Χαλκιδική: Συνελήφθησαν 2 άτομα για επίθεση σε βάρος τηλεοπτικού συνεργείου του Mega τη στιγμή που δημοσιογράφος έκανε ρεπορτάζ (Βίντεο)
Τι ανακοινώθηκε
Σύλληψη δύο ατόμων για επίθεση σε βάρος τηλεοπτικού συνεργείου του Mega που κάλυπτε την πυρκαγιά στη Χαλκιδική
Στη σύλληψη δύο ατόμων και στην ταυτοποίηση ενός ακόμα προχώρησαν οι Αρχές το πρωί της Παρασκευής (14/8), για επίθεση σε βάρος τηλεοπτικού συνεργείου που κάλυπτε τη φωτιά που ξέσπασε την Πέμπτη (13/8) στην Κασσάνδρα Χαλκιδικής.
Διαβάστε: Εθελοντής πυροσβέστης για φωτιά στη Σίβηρη Χαλκιδικής: "Η χειρότερη νύχτα της ζωής μου"
Γιατί κατηγορούνται
Ειδικότερα, οι δύο άνδρες συνελήφθησαν από αστυνομικούς του Τμήματος Κασσάνδρας, για τα αδικήματα της κλοπής, της παράνομης βίας, της φθοράς ξένης ιδιοκτησίας, της απειλής και εξύβρισης, τα οποία συνέβησαν σε βάρος τηλεοπτικού συνεργείου του Mega, το οποίο κάλυπτε τη φωτιά στην περιοχή της Σίβηρης
Σύμφωνα, με ανακοίνωση της Ελληνικής Αστυνομίας, στη δικογραφία που σχηματίστηκε περιλαμβάνεται και ένας συνεργός τους, τα στοιχεία του οποίου έχουν ταυτοποιηθεί. Σημειώνεται ότι οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Χαλκιδικής.
En