Κοζάνη: Συνελήφθη δραπέτης των αγροτικών φυλακών Κασσάνδρας - Στα χέρια της αστυνομίας 44χρονη συνεργός του
Αστυνομική επιχείρηση
Στη σύλληψη 33χρονου δραπέτη από τις φυλακές Κασσάνδρας προχώρησαν οι αστυνομικοί μετά από τον εντοπισμό του στην Κοζάνη
Στην Κοζάνη εντοπίστηκε και συνελήφθη ένας 33χρονος που είχε δραπετεύσει από τις φυλακές Κασσάνδρας, στη Χαλκιδική. Στα χέρια των Αρχών έπεσε και μία 44χρονη, η οποία κατηγορείται για συνέργεια σε απόδραση.
Συντονισμένη αστυνομική επιχείρηση
Ο 33χρονος δραπέτης συνελήφθη έπειτα από συντονισμένη αστυνομική επιχείρηση αστυνομικών του Τμήματος Δίωξης και Εξιχνίασης Εγκλημάτων Κοζάνης και της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκλήματος Κοζάνης, σε συνεργασία με αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Κοζάνης.
Σημειώνεται ότι για την σύλληψή του προηγήθηκε κατάλληλη αξιοποίηση στοιχείων από τους αστυνομικούς, οι οποίοι κατάφεραν να εντοπίσουν και να συλλάβουν τον 33χρονο σε περιοχή της Κοζάνης. Ο άνδρας δεν είχε επιστρέψει μετά από άδεια στις αγροτικές φυλακές Κασσάνδρας Χαλκιδικής, όπου εκτίει ποινή φυλάκισης 30 μηνών, για το αδίκημα της ενδοοικογενειακής βίας.
Σύλληψη 44χρονης για συνέργεια σε απόδραση
Για την ίδια υπόθεση συνελήφθη και 44χρονη ημεδαπή, σε βάρος της οποίας σχηματίσθηκε δικογραφία για το αδίκημα της συνέργειας σε απόδραση. Ο 33χρονος, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για το αδίκημα της απόδρασης κρατουμένου οδηγήθηκε στο Κατάστημα Κράτησης Κασσάνδρας, ενώ η δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος της 44χρονης θα υποβληθεί στην Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κοζάνης.
En