Καλλιθέα: 18χρονος μαχαίρωσε στο πόδι την πρώην σύντροφό του - "Άμα είχε όπλο θα με σκότωνε, θα με πυροβολούσε στο κεφάλι", σοκαριστική περιγραφή του 19χρονου θύματος (Βίντεο)
Nέο περιστατικό έμφυλης βίας
Σοκάρει νέο περιστατικό έμφυλης βίας που σημειώθηκε στην Καλλιθέα με θύμα μια 19χρονη και δράστη τον 18χρονο πρώην σύντροφό της, ο οποίος της επιτέθηκε με μαχαίρι
Καλλιθέα: Η σοκαριστική περιγραφή του 19χρονου θύματος
«Του είχα ξανακάνει μήνυση άλλες δύο φορές για άσχημη συμπεριφορά, σήκωνε χέρι. Τρελαινόταν από το πουθενά, του είχα δώσει μία δεύτερη ευκαιρία, μετά από πάρα πολύ καιρό ξαναέγινε το ίδιο. Μιλούσαμε και είχαμε κλείσει να συναντηθούμε να μιλήσουμε. Ζήλευε πολύ, έχει εμμονή μαζί μου. Και ψάχνει τα πάντα», είπε «Άμα είχε όπλο θα με σκότωνε, θα με πυροβολούσε στο κεφάλι. Κάτσαμε να μιλήσουμε και απλά έβγαλε το μαχαίρι και μου το κάρφωσε στο πόδι και έφυγε. Όσο αυτός κυκλοφορούσε έξω φοβόμουν», πρόσθεσε το 19χρονο κορίτσι.
Περαστικός ειδοποίησε περιπολικό
Την ώρα της επίθεσης, ένας περαστικός αντιλήφθηκε τι είχε συμβεί και ενημέρωσε αστυνομικούς. Περιπολικό που βρισκόταν στην περιοχή σταμάτησε στο σημείο και οι αστυνομικοί ανέλαβαν να βοηθήσουν τη νεαρή γυναίκα. Η 19χρονη μεταφέρθηκε στο Λαϊκό Νοσοκομείο, όπου της παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες. Τη στιγμή που ο περαστικός αντιλαμβάνεται την κατάσταση και ειδοποιεί το περιπολικό έχει καταγράψει βίντεο που φέρνει στη δημοσιότητα το MEGA.
«Με πήρε από άλλο κινητό ενώ ήταν στο νοσοκομείο»
Σοκαρισμένοι εμφανίζονται και οι συγγενείς της 19χρονης, οι οποίοι ενημερώθηκαν για την επίθεση ενώ εκείνη βρισκόταν στο νοσοκομείο. Η γιαγιά της περιγράφει ότι η νεαρή την ενημέρωσε τηλεφωνικά για όσα είχαν συμβεί, ενώ υποστηρίζει ότι ο 18χρονος είχε απασχολήσει και στο παρελθόν την οικογένεια με τη συμπεριφορά του απέναντι στην 19χρονη. «Με πήρε από ένα άλλο κινητό ενώ ήταν στο νοσοκομείο και μου είπε ότι ο Χ. την χτύπησε με μαχαίρι. Μου είπε ότι είχαν χωρίσει και εκείνος της έστελνε για διάφορους λόγους. Την είχε χτυπήσει ξανά και εκείνη δεν τον ήθελε, αλλά την ενοχλούσε με το τηλέφωνο», ανέφερε. Μετά από αναζητήσεις των αστυνομικών, ο 18χρονος εντοπίστηκε στην Καλλιθέα και συνελήφθη. Σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για ενδοοικογενειακή βία και κλοπή και πλέον βρίσκεται αντιμέτωπος με τη Δικαιοσύνη.
En