Συνελήφθη ένας οδηγός ηλεκτρικού πατινιού, που συγκρούστηκε τη Δευτέρα (14/9) με οδηγό μοτοσικλέτας, με αποτέλεσμα τροχαίο στον Σταθμό Λαρίσης.  Σύμφωνα με την ανακοίνωση της Ελληνικής Αστυνομίας, ο αναβάτης εγκατέλειψε τον οδηγό του δικύκλου και τράπηκε σε φυγή. Σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία από την Υποδιεύθυνσης Τροχαίας Αθηνών/Διεύθυνση Τροχαίας Αττικής/Γ.Α.Δ.Α. για σωματική βλάβη από αμέλεια και για παράβαση της νομοθεσίας του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας.

Διαβάστε: Σφοδρό τροχαίο ατύχημα με εγκλωβισμένους στο Ναύπλιο - Τρεις τραυματίες (Εικόνες & Βίντεο)

Η ανακοίνωση της ΕΛΑΣ για το τροχαίο στον Σταθμό Λαρίσης

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Ελληνικής Αστυνομίας αναφέρει: «Συνελήφθη στο πλαίσιο του αυτοφώρου, βραδινές ώρες χθες (14-9-2026), από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ./Γ.Α.Δ.Α. 20χρονος αλλοδαπός οδηγός ηλεκτρικού πατινιού που παρέσυρε αναβάτη δίκυκλης μοτοσυκλέτας και εγκατέλειψε τον τόπο του τροχαίου ατυχήματος.

Σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία από την Υποδιεύθυνσης Τροχαίας Αθηνών/Διεύθυνση Τροχαίας Αττικής/Γ.Α.Δ.Α. για σωματική βλάβη από αμέλεια και για παράβαση της νομοθεσίας του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας.

Ειδικότερα, ο εν λόγω οδηγός κινούμενος στην οδό Σάμου, παρέσυρε αναβάτη δίκυκλης μοτοσυκλέτας, ο οποίος κινούνταν στην οδό Νεοφύτου Μεταξά στην περιοχή του Μεταξουργείου και τον εγκατέλειψε τραυματισμένο, διαφεύγοντας από τον τόπο του τροχαίου ατυχήματος.

Αστυνομικοί της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ./Γ.Α.Δ.Α. που περιπολούσαν στην περιοχή και ενημερώθηκαν για το τροχαίο ατύχημα που έλαβε χώρα με εγκατάλειψη του υπαίτιου οδηγού, προέβησαν σε επισταμένες αναζητήσεις στην ευρύτερη περιοχή, όπου τελικά εντοπίστηκε ο εμπλεκόμενος οδηγός του ηλεκτρικού πατινιού, ο οποίος ακινητοποιήθηκε και οδηγήθηκε στην έδρα της Υποδιεύθυνσης Τροχαίας Αθηνών, ενώ όπως διαπιστώθηκε, ο 20χρονος οδηγούσε χωρίς τη χρήση προστατευτικού κράνους. Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον αρμόδιο Εισαγγελέα».

To βίντεο με τη στιγμή του τροχαίου