Συνελήφθη τις πρώτες πρωινές ώρες στη Μύκονο, ο 25χρονος υπάλληλος εταιρείας σεκιούριτι, ο οποίος εμπλέκεται στον άγριο ξυλοδαρμό 31χρονου Κύπριου, το βράδυ της περασμένης Κυριακής στη Μύκονο, έξω από beach bar στην παραλία Super Paradise.

Σε βάρος του νεαρού μπράβου είχε εκδοθεί ένταλμα σύλληψης του ανακριτή Πλημμελειοδικών Σύρου, για απόπειρα ανθρωποκτονίας σε βάρος του 31χρονου υπηκόου Κύπρου.

Σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ. όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, την Κυριακή το βράδυ σε εξωτερικό χώρο του καταστήματος ο κατηγορούμενος από κοινού με 34χρονο, προκάλεσαν βαριά σωματική βλάβη στον 31χρονο και στη συνέχεια τράπηκαν σε φυγή. Οι άντρες της Αστυνομίας τη Δευτέρα το πρωί είχαν συλλάβει τον 34χρονο ιδιοκτήτη της εταιρείας σεκιούριτι ο οποίος στη συνέχεια αφέθηκε ελεύθερος

Ο 25χρονος συλληφθείς - ο οποίος είχε παραδοθεί την Τρίτη μετά την παρέλευση του αυτοφώρου και είχε αφεθεί ελεύθερος με εντολή εισαγγελέα - οδηγείται σήμερα Τετάρτη στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Σύρου.

Με βάση αστυνομικές πηγές, στη διάρκεια επεισοδίου για αδιευκρίνιστους έως τώρα λόγους, ο 34χρονος χαστούκισε τον 31χρονο Βαγγέλη Πέππο, ενώ ο 25χρονος φέρεται να τον χτύπησε και να τον έριξε στο έδαφος, με αποτέλεσμα ο Κύπριος να τραυματιστεί σοβαρά στο κεφάλι και να νοσηλεύεται τώρα σε κώμα στο Θριάσιο Νοσοκομείο της Αθήνας.

Στο «μικροσκόπιο» των Αρχών έχουν μπει οι εικόνες που κατέγραψαν το βράδυ της Κυριακής οι κάμερες του κλειστού κυκλώματος του καταστήματος καθώς, σύμφωνα με πληροφορίες, δείχνουν το πώς συνέβη το επεισόδιο.