"  Δεν θα φύγω από αυτή τη ζωή αν δεν τον κρεμάσω, απόβρασμα της κοινωνίας" , φώναξε η μάνα του Παύλου Φύσσα για τον δολοφόνο του γιου της , Γ.Ρουπακιά.
Ήταν στο διάλειμμα της ακροαματικής διαδικασίας, όταν η Μάγδα Φύσσα πέρασε μπροστά στο ακροατήριο και πέταξε για άλλη μια φορά ένα μπουκάλι νερό προς το πλευρό του Γ.Ρουπακιά.
Αυτός , που καθόταν μόνος στο εδώλιο δεν αντέδρασε σε αντίθεση με έναν συνήγορο υπεράσπισης ο οποίος απευθυνόμενος προς τους αστυνομικούς που δεν σταμάτησαν τη Μάγδα Φύσσα του είπε : " θα την μαζέψετε επιτέλους;". 

"Εμένα να μαζέψουν, τι θέλετε ήρθατε να τον προστατέψετε", απάντησε η Μάγδα Φύσσα.

Νωρίτερα, κατά τη διάρκεια σχολιασμού της κατάθεσης του αστυνομικού Δημήτρη Κουρετζή, συνήγοροι υπεράσπισης αμφισβήτησαν την αξιοπιστία του για τα όσα κατέθεσε στο δικαστήριο. Ο συνήγορος του Γιώργου Ρουπακιά, Γιώργος Ρουμπέκας, ανέφερε ότι ο εντολέας του είχε τη δυνατότητα να φύγει απο τον τόπο του εγκλήματος, αλλά δεν το έκανε. «Ο Ρουπακιάς περίμενε υπομονετικά να συλληφθεί. Κάπνιζε τσιγάρο. Απο την απειρία, ο μάρτυρας αστυνομικός έζησε λίγο κινηματογραφικά, λίγο αμερικάνικα την πρώτη του σύλληψη, λέγοντας μας ότι ήταν νηφάλιος ο δράστης» ανέφερε.