Ο Βούλγαρος παιδοκτόνος θα επιστρέψει αύριο Δευτέρα αφού την Τρίτη έχει δικάσιμο για υπόθεση ναρκωτικών στην Ευελπίδων. Ο κατηγορούμενος δολοφόνος της μικρής Άννυ, Στάνισλαβ (Σάββας) Μπαργκαρντζίεφ, θα κρατηθεί κατά πάσα πιθανότητα στις φυλακές Κορυδαλλού χωρίς να αποκλείεται να κρατηθεί και στο Μεταγωγών κάτι που θα αποφασισθεί το πρωί της Δευτέρας.
Σύμφωνα με πληροφορίες ο Βούλγαρος παιδοκτόνος παραμένει απολύτως ψύχραιμος και αμετανόητος. Είναι χαρακτηριστικό ότι δεν έχει χύσει ούτε ένα δάκρυ για το αγγελούδι που σκότωσε και στη συνέχεια κατακρεούργησε.
Οι συγκρατούμενοί του στην Κέρκυρα δεν παραλείπουν να εκφράζουν την οργή και την αγανάκτησή τους για την ειδική μεταχείριση του 27χρονου Βούλγαρου, που από το απόγευμα της περασμένης Τετάρτης, κρατείται σε απομόνωση από τους υπολοίπους στο Πειθαρχείο των φυλακών και σε 24ωρη παρακολούθηση με ηλεκτρονικά μέσα.
"Δώστε τον σε εμάς, να αποδώσουμε εμείς δικαιοσύνη", φωνάζουν από τα κελιά τους πολλοί κρατούμενοι όπως λένε πληροφορίες από τις φυλακές της Κέρκυρας. Την ίδια ώρα, ο 27χρονος μοιάζει απολύτως ήρεμος, μην έχοντας δείξει ίχνος μεταμέλειας. Τρώει κανονικά το φαγητό του, κοιμάται «σαν πουλάκι», ενώ το Σάββατο, ζήτησε να του δώσουν ένα τσιγάρο και πήρε ολόκληρο πακέτο.
Στο μεταξύ όπως αναφέρει το protothema.gr, «κλειδί» αναμένεται να αποτελέσει η μαρτυρία του ομοεθνή φίλου του, Νικολάι, από τον οποίο οι ελληνικές αρχές αναμένεται να ζητήσουν να καταθέσει εκ νέου όλα όσα γνωρίζει για την υπόθεση, που έχει συγκλονίσει το πανελλήνιο. Να σημειωθεί, τέλος, πως οι αρχές εξετάζουν όλα τα ενδεχόμενα για τον τρόπο και τις συνθήκες θανάτου της μικρής Άννυ.