Ο Γιάννης Στάνκογλου θα ερμηνεύσει - σε διπλή διανομή με τον πρωταγωνιστή του ΚΘΒΕ Χρίστο Στυλιανού - τον ρόλο του Ετεοκλή στην καλοκαιρινή παραγωγή «Επτά επί Θήβας» που θα σκηνοθετήσει στο Κρατικό Θέατρο Βορείου Ελλάδος ο Τσέζαρις Γκραουζίνις.

Σε μια εμφάνιση- έκπληξη όμως θα δούμε και την ηθοποιό Νάντια Κοντογεώργη στον ρόλο της Αντιγόνης. Η ξανθιά ηθοποιός που στο ευρύ κοινό έγινε γνωστή από την σειρά του MEGA "Κάτω Παρτάλι" και μας έχει συνηθίσει σε κωμικούς ρόλους, φέτος ετοιμάζεται να παίξει έναν από δραματικούς ρόλους του Αρχαίου Δράματος. 

Η πιθανότερη ημερομηνία παρουσίασης του έργου στο Αρχαίο Θέατρο της Επιδαύρου είναι η 29η Ιουλίου 2016. Δεύτερη καλοκαιρινή παραγωγή του ΚΘΒΕ θα είναι το έργο «Ο Αγαπητικός της βοσκοπούλας», σε σκηνοθεσία Σταμάτη Φασουλή, στο Βασιλικό Θέατρο.

Περισσότερες λεπτομέρειες για τους υπόλοιπους συντελεστές των παραγωγών θα ανακοινωθούν προσεχώς.