Δίχως «παρατράγουδα» ολοκληρώθηκε, λίγο μετά τις 11.30, η μαθητική παρέλαση στο κέντρο της Αθήνας για την Εθνική Επέτειο της 25ης Μαρτίου.

Tης παρέλασης προπορεύτηκε, ως είθισται, το γενικό λύκειο Καλαβρύτων «Ευσέβιος Κηπουργός» με παραδοσιακές φορεσιές και το λάβαρο της επανάστασης του 1821.

Για ακόμη μια χρονιά, ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις βρίσκονται στην περιοχή, με την μαθητική παρέλαση να διενεργείται κάτω από την συννεφιασμένη Αττική. 

Όπως και στην παρέλαση της 28ης Οκτωβρίου, αντί για τμήματα παρελάσεων από επιλεγμένα σχολεία, συμμετείχαν όλα τα σχολεία της Α' Αθηνών, δημοτικά, γυμνάσια και λύκεια, με τον σημαιοφόρο τους και πέντε παραστάτες το κάθε ένα, το σώμα Ελλήνων προσκόπων και οδηγισμού, ομάδα των special Olympics και για πρώτη φορά το λύκειο κωφών-βαρήκοων Αργυρούπολης.



Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις 

Κανονικά διεξάγεται η κυκλοφορία των οχημάτων στο κέντρο της Αθήνας.
Μετά την ολοκλήρωση της μαθητικής παρέλασης, για την επέτειο της 25ης Μαρτίου, όλοι οι δρόμοι έχουν ανοίξει.