Ο Αγροτικός Πτηνοτροφικός Συνεταιρισμός Ιωαννίνων Η ΠΙΝΔΟΣ μετά την Ελλάδα κατακτά και την Ευρώπη! Συγκεκριμένα, η ΠΙΝΔΟΣ βραβεύθηκε στον διεθνή διαγωνισμό γεύσης και ποιότητας του iTQi (Διεθνές Ινστιτούτο Γεύσης και Ποιότητας) που έλαβε χώρα στις Βρυξέλλες, στις αρχές Ιουνίου.

Ο διαγωνισμός του Ινστιτούτου iTQi φημίζεται για τον εξαιρετικό βαθμό δυσκολίας του, καθώς κάθε χρόνο εκατοντάδες προϊόντα από περισσότερες από 80 χώρες του κόσμου συναγωνίζονται για τα βραβεία. Ακόμη, η κριτική επιτροπή αποτελείται από τους πιο αυστηρούς κριτές παγκοσμίως καθώς περιλαμβάνει μόνο σεφ και γευσιγνώστες από αναγνωρισμένες λέσχες, οι οποίοι μάλιστα αξιολογούν τους διαγωνιζόμενους σε τυφλές γευστικές δοκιμές.

Σε αυτό τον κορυφαίο, παγκόσμιο θεσμό της γεύσης και ποιότητας, η ΠΙΝΔΟΣ διακρίθηκε για δύο προϊόντα της αποσπώντας συνολικά 3 χρυσά αστέρια! Συγκεκριμένα, την ανώτατη τιμητική διάκριση απέσπασαν τα προϊόντα ΠΙΝΔΟΣ Κοτόπουλο Νωπό Ελευθέρας Βοσκής και ΠΙΝΔΟΣ Κοτόπουλο Ρολό. Στην απονομή παρευρέθηκε ο κ. Ανδρέας Δημητρίου, Πρόεδρος του Συνεταιρισμού, ο οποίος και παρέλαβε τα μεγάλα βραβεία από τον κ. Louis Frere, Managing Partner του iTQi.

Ο κ. Ανδρέας Δημητρίου, Πρόεδρος του ΑΠΣΙ ΠΙΝΔΟΣ, παραλαμβάνει το βραβείο.