Με ανακοίνωση του το Υπουργείο Πολιτισμού και Τουρισμού της Τουρκίας ευχαριστεί όσους στάθηκαν στο πλευρό του Τουρκικού λαού μετά από το τρομοκρατικό χτύπημα στο Διεθνές Αεροδρόμιο Αττατούρκ (Istanbul Ataturk Airport) στην Κωνσταντινούπολη την 28η Ιουνίου.

Η ανακοίνωση προφανώς στοχεύει να καθησυχάσει όσους σκέφτονται να ταξιδέψουν στην Κωνσταντινούπολη επισημαίνοντας πως έχουν ληφθή όλα τα απαραίτητα μέτρα για την ασφάλεια όσων χρησιμοποιήσουν στο εξής το αεροδρόμιο.

Η ανακοίνωση:

Το Υπουργείο Πολιτισμού και Τουρισμού της Τουρκίας εκφράζει τις ευχαριστίες του σε όσους βρέθηκαν κοντά και στηρίζουν τον Τουρκικό λαό, μετά την απεχθή τρομοκρατική επίθεση στο Αεροδρόμιο Atatürk της İstanbul, την 28η Ιουνίου 2016.

Ενημερώνουμε το κοινό, ότι αμέσως μετά την ύπουλη επίθεση, με την συνδρομή των Κρατικών Δυνάμεων Ασφαλείας, ελήφθησαν άμεσα όλα τα απαραίτητα μέτρα και από σήμερα το αεροδρόμιο είναι ανοιχτό στις αερομεταφορές και συνεχίζει να παρέχει κανονικά τις υπηρεσίες του.