Περισσότερες από πέντε ώρες διήρκεσε η κατάθεση των γονιών του Βαγγέλη Γιακουμάκη στην ανακρίτρια Ιωαννίνων που διερευνά την υπόθεση της δολοφονίας του φοιτητή.

Οι γονείς του 20χρονου Βαγγέλη πέρασαν την πόρτα του Δικαστικού Μεγάρου Ιωαννίνων στις 10 το πρωί και ολοκλήρωσαν την κατάθεσή τους στις 3 το μεσημέρι. Ενώπιον της ανακρίτριας παρουσίασαν νέα στοιχεία στην υπόθεση τα οποία οι ίδιοι αξιολογούν ως πολύ σημαντικά για την υπόθεση, όπως δήλωσε ο δικηγόρος της οικογένειας  Δ. Μπούκας.

"Οι γονείς κατέθεσαν σήμερα εκείνα τα στοιχεία που οι ίδιοι αξιολογούν ως ιδιαιτέρως σημαντικά. Είναι θετικό το ότι προχωρά η υπόθεση με ικανοποιητικό ρυθμό αν αναλογιστεί κανείς τους ρυθμούς που κινείται η δικαιοσύνη", τόνισε ο συνήγορος προσθέτοντας πως σύντομα αναμένονται περισσότερες εξελίξεις σχετικά με την εκδίκαση της υπόθεσης.

Πλέον ολοκληρώθηκε ο κύκλος των καταθέσεων και ξεκινούν οι απολογίες των οκτώ Κρητικών που βαρύνονται με τις κατηγορίες των επικίνδυνων σωματικών βλαβών και άσκηση παράνομης βίας κατ' εξακολούθηση σε βάρος του 20χρονου φοιτητή της Γαλακτοκομικης Σχολής στα Ιωάννινα.

Δείτε τις δηλώσεις του συνηγόρου: