Φαίνεται ότι οι Τούρκοι ..."διαβάζουν" την εφημερίδα μας "ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ", αλλιώς δεν μπορεί να εξηγηθεί το γεγονός ότι σήμερα που δημοσιεύτηκε στην εφημερίδα ένα άρθρο αναφορικώς με το ότι τα τουρκικά μαχητικά δεν έχουν πετάξει στο Αιγαίο από τις 15 Ιουλίου ημέρα εκδηλώσεως του αποτυχημένου πραξικοπήματος κατά του προέδρου Ερντογάν, σήμερα λοιπόν, πραγματοποίησαν ΜΙΑ παράβαση και 17 παραβιάσεις.

Φυσικά όχι με αεριωθούμενα μαχητικά αεροσκάφη των Αεροπορικών τους δυνάμεων για τρεις λόγους,που εξηγούνται στο άρθρο, αλλά με ένα ελικοφόρο αεροσκάφος ναυτικής συνεργασίας CN-235 που ανήκουν στην Αεροπορία των Ναυρικών Δυνάμεων της γείτονος. Πιο συγκεκριμ ένα, όπως έγινε γνωστό πριν από λίγη ώρα επισήμως από το ΓΕΕΘΑ, ένα μεμονωμένο αεροσκάφος CN-235 πραγματοποίησε μία παράβαση των κανόνων εναερίου κυκλοφορίας του FIR Αθηνών και 17 παραβιάσεις του εθνικού εναερίου χώρου προτού επιστρέψει στη βάση του στο Βορειοανατολικό, Κεντρικό και Νοτιοανατολικό Αιγαίο.

"Το ανωτέρω α/φ αναγνωρίστηκε και αναχαιτίστηκε σύμφωνα με τους διεθνείς κανόνες, κατά πάγια πρακτική", συμφώνως με την ανακοίνωση του ΓΕΕΘΑ.

Λ.Σ.Μ.