Το φυσάει και δεν κρυώνει εργολάβος από την Πάτρα, ο οποίος αναλαμβάνει εργασίες συντήρησης και σοβατίσματος κατοικιών. Η ανάληψη της εργολαβίας αφορούσε στο σοβάτισμα κατοικίας η οποία ήταν υπό ανέγερση σε περιοχή της Πάτρας όπου κυριαρχεί το λαϊκό στοιχείο.
Η συμφωνία κλείστηκε με την ιδιοκτήτρια του υπό κατασκευή ακινήτου, μια θελκτική 35αρα, η οποία κολάζει και «άγιο». Όπως ήταν φυσικό τα κάλλη της δεν πέρασαν απαρατήρητα από τον εργολάβο, ο οποίος –και με την ανοχή της ίδιας – άρχισε να την φλερτάρει.
Στη διάρκεια της εκτέλεσης των εργασιών οι δύο τους ήρθαν ποιο κοντά , με αποτέλεσμα η γυναίκα να πυκνώσει τις επισκέψεις της στο υπό ανέγερση σπίτι ιδιοκτησίας της, προκειμένου όπως έλεγε στο σύντροφό της ,να ελέγχει την πρόοδο των εργασιών.
Αυτό το ξαφνικό έντονο ενδιαφέρον της ήταν που προκάλεσε τις υποψίες του συντρόφου της, του οποίου τα μάτια έχουν δει και ακούσει πολλά στην Πάτρα, καθώς είναι ένας από τους γνωστούς ανθρώπους της νύχτας.
Ο υποψιασμένος σύντροφος άρχισε να παρακολουθεί την γυναίκα της ..ζωής του και πριν από λίγα εικοσιτετράωρα, όταν αυτή επισκέφτηκε εκ νέου την οικοδομή για να επιβλέψει την πορεία των εργασιών, την έπιασε στα πράσα να ερωτοτροπεί με τον εργολάβο.

Ακολούθησαν άγριες σκηνές, καθώς ο σύντροφός της, ο οποίος είναι μεγάλων διαστάσεων, άρχισε να δέρνει αλύπητο τον εργολάβο, οποίος όταν κατόρθωσε να βγει μαυρισμένος από τα χέρια του, επιβιβάστηκε τρέχοντας στο αυτοκίνητο του αφήνοντας εργαλεία και εργολαβία στα αζήτητα.

Το χειρότερο γι’ αυτόν – εκτός του ότι έφαγε απίστευτο ξύλο – είναι πως δεν τολμάει να ζητήσει και τα δεδουλευμένα του , αφού φοβάται πως κάτι τέτοιο θα τον βάλει σε νέους μπελάδες.

Να σημειωθεί πως η σκανδαλιάρα γυναίκα, πριν συνάψει σχέση και αρχίσει να συζεί με τον τωρινό της σύντροφο, είχε πολύχρονη σχέση με άλλο άνθρωπο της νύχτας!

πηγή dete.gr