Φρίκη, σοκ και αποτροπιασμό στο πανελλήνιο προκαλεί η υπόθεση της 14χρονης από την Λάρισα, η οποία βρίσκονταν κλεισμένη σε διαμέρισμα-κολαστήριο όπου δύο άνδρες την βίαζαν και την εξέδιδαν.

Ένας 55χρονος, πατέρας εφτά παιδιών, δημοτικός υπάλληλος, εργαζόμενος στα απορριμματοφόρα του Δήμου Τυρνάβου, διέπραξε το πιο φρικτό έγκλημα μαζί με τον συνεργό του. Κατηγορούνται και οι δύο για τα αδικήματα της μαστροπείας, της παράνομης κατακράτησης και του βιασμού 14χρονου κοριτσιού, παιδιού πολύτεκνης, δεκαμελούς, αλλά διαλυμένης οικογένειας. Και στο τέλος, όπως αποκαλύπτει η «Freddo», κάρφωσε ο ένας μαστροπός τον άλλον…

Ειδικότερα, όπως διαπιστώθηκε από την αστυνομική έρευνα, ο 55χρονος από τα μέσα Αυγούστου κρατούσε παρά τη θέλησή της την ανήλικη σε διαμέρισμα στη Λάρισα και την εξωθούσε στην πορνεία για να βγάζει χρήματα.

Χθες το μεσημέρι όμως συνελήφθη από αστυνομικούς της Ασφάλειας Λάρισας και ο 56χρονος συνεργός του 55χρονου, εποχικός υπάλληλος στον τομέα καθαριότητος και αυτός. Ο 56χρονος είναι αυτός που «ψάρεψε» από πλατεία της Λάρισας το κοριτσάκι, και στην αρχή μάλιστα του έδινε και χαρτζιλίκι για τις ανάγκες του, για να κερδίσει ασφαλώς την εμπιστοσύνη του.

Διαβάστε τις συγκλονιστικές αποκαλύψεις στην εφημερίδα FREDDO που κυκλοφορεί.