Μία πολύ ευχάριστη έκπληξη περίμενε σήμερα, πριν από λίγη ώρα, όσους από τους στρατιωτικούς συντάκτες είμαστε τη συγκεκριμένη ώρα στην Αίθουσα των Δημοσιογράφων του Υπουργείου Εθνικής Αμύνης, καθώς άνοιξε η πόρτα και μπήκε μέσα ένας παλαιός γνώριμος όλων. Ένας σπουδαίος στρατιώτης και αρχηγός του Γενικού Επιτελείου Στρατού, ο Στρατηγός ε.α. Κωνσταντίνος Ζιαζιάς.

«Με είχαν φωνάξει για μία δουλειά και είπα να περάσω να δω τι κάνουν οι στρατιωτικοί συντάκτες» μας είπε χαμογελαστός, ενώ όσο και αν επιμείναμε για να μάθουμε τον λόγο της παρουσίας του στο ΥΠΕΘΑ και ποιος τον είχε καλέσει, ο αρχηγός ευγενικά αλλά σταθερά δεν αποκάλυψε απολύτως τίποτα, γιατί ήταν και βιαστικός άλλωστε.

Έτσι αφού μας είπε να μεταφέρουμε τους χαιρετισμούς του σε όλους τους συναδέλφους, κάτι που γίνεται και δημοσίως μέσω αυτής της δημοσιεύσεως, δεν αρνήθηκε μία αναμνηστική φωτογραφία με όσους τη συγκεκριμένη χρονική στιγμή είμαστε στην Αίθουσα, τη συνάδελφο Αλεξία Τασούλη (MEGA) και τον υπογράφοντα (ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ).

Πάντως – ενημερωτικώς – ο Αρχηγός ΓΕΕΘΑ Ναύαρχος Αποστολάκης ταξίδεψε νωρίς σήμερα το πρωί για επίσημη επίσκεψη στο Μαρόκο και ο Αρχηγός ΓΕΣ Αντιστράτηγος Στεφανής βρίσκεται από χθες στη βόρειο Ελλάδα, με τους αρχηγούς ΓΕΝ και ΓΕΑ δεν πιστεύουμε να είχε συνάντηση ο Στρατηγός Ζιαζιάς, άρα…