Σάλο έχει προκαλέσει στο Βόλο το πρωτόγνωρο συμβάν με τον ξυλοδαρμό φοιτήτρια από από λέκτορα του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας, μέσα σε χώρο του Πανεπιστημίου.

Μάλιστα, το Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας εξέδωσε ανακοίνωση, στην οποία αναφέρει: "Την Πέμπτη 2 Φεβρουαρίου 2017 φοιτήτρια του Πανεπιστημίου μας κατήγγειλε στις αστυνομικές αρχές επίθεση διοικητικού υπαλλήλου του ιδρύματος εναντίον της. Στις αρμόδιες αρχές έχουν κατατεθεί αμοιβαία μηνύσεις των εμπλεκομένων. Οι υποθέσεις θα εκδικαστούν τη Δευτέρα 6 Φεβρουαρίου. Η Διοίκηση του Πανεπιστημίου παρακολουθεί με θλίψη την υπόθεση και αναμένει την απόφαση της Δικαιοσύνης ώστε να προβεί αναλόγως σε όλες τις προσήκουσες ενέργειες".

Σύμφωνα με την καταγγελία της 20χρονης, το περιστατικό συνέβη λίγο μετά τις 9 το βράδυ της περασμένης Πέμπτης, όταν βρέθηκε από φοιτητές και καθηγητές μπροστά σε ασανσέρ να καλεί σε βοήθεια, γεμάτη αίματα και σε ημιλιπόθυμη κατάσταση. Κατηγορούσε για την κατάστασή της, 50χρονο διδάσκοντα σε σχολή του Πανεπιστημίου, ο οποίος συνελήφθη από αστυνομικούς και οδηγήθηκε στο Αυτόφωρο κατηγορούμενος για σωματική βλάβη, απειλή και εξύβριση.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι το επεισόδιο συνέβη στο γραφείο του λέκτορα όπου τον είχε επισκεφθεί η φοιτήτρια. Ωστόσο, ο 50χρονος λέκτορας στράφηκε εναντίον της φοιτήτριας με μήνυση, κατηγορώντας την για ψευδή καταμήνυση, απειλή και εξύβριση. Στην Εισαγγελία Βόλου όπου παραπέμφθηκαν και οι δύο για να δικαστούν στο Αυτόφωρο, ο λέκτορας ζήτησε προθεσμία για να προετοιμαστεί και το δικαστήριο αναβλήθηκε και για τους δύο, καθώς θα γίνει συνεκδίκαση των υποθέσεων, τη Δευτέρα στη μία μετά το μεσημέρι.