Την Ελένη Μενεγάκη συνάντησε σήμερα ο περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας Κώστας Μπακογιάννης στο πρώτο τους τηλεοπτικό τετ α τετ.

Ο περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας κάθισε στον καναπέ της παρουσιάστριας και μίλησαν αρκετή ώρα, για όλα…

Μεταξύ άλλων, η Ελένη Μενεγάκη τον ρώτησε και για τις δηλώσεις που είχε κάνει για τον Πάνο Καμμένο, σε συνέντευξη που έδωσε πριν από λίγο καιρό στο Happy Day, με αφορμή την επίσκεψή του στα Ίμια,

Υπενθυμίζεται ότι ο Κώστας Μπακογιάννης είχε ότι «πήγε ο υπουργός Εθνικής Άμυνας κατέθεσε στεφάνι στη θάλασσα στα Ίμια και μετά βγάζει φωτογραφίες και το πουλάει. Ρε μεγάλε, αν αυτά που λες τα εννοείς, πήγαινε προσγειώσου στο νησί και κατέθεσε στεφάνι».

Όταν η Ελένη Μενεγάκη τον ρώτησε γιατί έκανε αυτές τις δηλώσεις, ο Κώστας Μπακογιάννης είπε: «Τι με έπιασε και μένα; Κάτι με έπιασε και ανέδειξα αυτό που εγώ έβλεπα, ως την υποκρισία του συγκεκριμένου προσώπου -με όλο το σεβασμό το λέω γιατί από ό,τι καταλαβαίνω βλέπει Happy Day, φαντάζομαι θα βλέπει κι εσένα, άσε μη μπλέξουμε. Μετά με πήρε και με σήκωσε. Κύριε υπουργέ, αν με βλέπετε παρακαλώ έλεος! Εντάξει; Όχι άλλο κάρβουνο. Το κάναμε».