Σε κατάσταση συναγερμού τέθηκαν ξανά οι ελληνικές αστυνομικές αρχές, έπειτα από τον εντοπισμό οκτώ νέων "τρομοπακέτων" στο κέντρο διαλογής των ΕΛΤΑ στο Κρυονέρι. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι είχαν ως αποδέκτες οκτώ πρόσωπα στην ΕΕ. Πάντως αυτό που προκαλεί ιδιαίτερη εντύπωση είναι ότι τα δύο εξ αυτών είχαν ως "αποδέκτες" τον πρόεδρο του Eurogroup Γερούν Ντάισελμπλουμ, και τον Επίτροπο Οικονομικών υποθέσεων Πιέρ Μοσκοβισί και "αποστολείς" τους τέως υπουργούς Οικονομικών Γιάνη Βαρουφάκη και Γκίκα Χαρδούβελη. 

Ήδη τα "τρομοπακέτα" μεταφέρθηκαν στα εργαστήρια του εγκληματολογικού, με τις έρευνες να βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη.  Οι αστυνομικοί πρόλαβαν τα δέματα στο κέντρο διαλογής πριν φορτωθούν σε αεροσκάφη και καταλήξουν στον προορίσμό τους.

Τα ευρήματα έρχονται λίγες ημέρες μετά τα πακέτα-βόμβες που στάλθηκαν στο γερμανικό υπουργείο Οικονομικών στο Βερολίνο και στα γραφεία του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου στο Παρίσι. Το τελευταίο από αυτά, είχε προκαλέσει τον τραυματισμό μίας διοικητικής υπαλλήλου στα γραφεία του ΔΝΤ, η οποία άνοιξε το πακέτο. Στο Βερολίνο το ύποπτο αντικείμενο εξουδετερώθηκε από πυροτεχνουργούς με ελεγχόμενη έκρηξη.

Την ευθύνη για τον εκρηκτικό μηχανισμό που εντοπίστηκε στο γερμανικό υπουργείο Οικονομικών είχαν αναλάβει, μέσω ανάρτησής τους σε γνωστή ιστοσελίδα του αντιεξουσιαστικού χώρου, οι «Πυρήνες της Φωτιάς».

Αυτή την ώρα είναι σε εξέλιξη σύσκεψη στο υπουργείο Προστασίας του Πολίτη, υπό τον Νίκο Τόσκα.