Αναμφίβολα πρόκειται για μια από τις πιο πρωτότυπες και παιχνιδιάρικες προτάσεις γάμου που έχουν γίνει ποτέ, όταν μια κοπέλα στη Θεσσαλονίκη πήγε με το αγόρι της να παίξει ένα παιχνίδι.. αλλά δεν μπορούσε να φανταστεί τι την περίμενε!

Πρωταγωνιστής ένας Θεσσαλονικιός, ο οποίος επισκέφθηκε γνωστό Escape Room της πόλης, ζητώντας στη συνέχεια από τη φίλη του του να παίξουν σε αυτό.

Σύμφωνα με το σενάριο, ο Μιχάλης υποτίθεται ότι είχε κερδίσει σε έναν εικονικό διαγωνισμό της εταιρίας του και το έπαθλο ήταν ένα θεματικό δωμάτιο για ένα ζευγάρι για τον μήνα Μάρτιο. Το μήνυμα στάλθηκε στον νικητή ενημερώνοντάς τον για την ημέρα, την ώρα και το δωμάτιο που κέρδισε.

Δεν είχε, λοιπόν, παρά να πείσει τη γυναίκα της ζωής του, τη Μαρία, να τον ακολουθήσει στο παιχνίδι για να λύσουν μαζί τους γρίφους και το μυστήριο που κρυβόταν στο δωμάτιο απόδρασης. Για τον Μιχάλη, όμως, το μεγάλο στοίχημα δεν ήταν αν θα έβγαινε από το δωμάτιο, αλλά αν θα έβγαινε... διπλός!

Φυσικά η GREAT ESCAPE διαμόρφωσε το θεματικό της δωμάτιο για την πρόταση ειδικά σχεδιασμένο για εκείνη την ημέρα, κρύβοντας στο πιο απίθανο σημείο του δωματίου ένα κρυφό μήνυμα που φανερώθηκε μόνο όταν η μέλλουσα νύφη Mαρία έλυσε έναν συγκεκριμένο γρίφο. Η έκπληξη και η συγκίνηση ήταν μεγάλη όπως θα δείτε και στα πλάνα.