Σοκάρουν οι λεπτομέρειες του βιασμού 22χρονης φοιτήτριας από 52χρονο τυφλό που την κρατούσε αιχμάλωτη στο υπόγειο σπίτι του στη Δάφνη, μεταδίδοντας online τον βιασμό.

Η κοπέλα βρέθηκε δεμένη σε δωμάτιο, κατά τρόπο που παρέπεμπε σε σκηνικό από ταινία τρόμου και διαστροφής, όπου κρατείτο από τον δράστη τουλάχιστον για ένα 24ωρο.

Η νεαρή φοιτήτρια, η οποία είναι από την επαρχία και σπουδάζει στην Αθήνα, όπως έγινε γνωστό από αστυνομική πηγή, για να μπορέσει να βγάλει ένα χαρτζιλίκι είχε ανταποκριθεί σε αγγελία του 52χρονου, ο οποίος, με το πρόσχημα ότι έχει πολύ χαμηλή όραση, ζητούσε οικιακή βοηθό για κάποιες μέρες της εβδομάδας.

Το χρονικό της σύλληψης

Η κοπέλα είχε ήδη πάει άλλες τρεις φορές στο σπίτι και έκανε τις οικιακές εργασίες που ζητούσε ο ιδιοκτήτης, αλλά κάποια στιγμή προχθές χάθηκαν τα ίχνη της. Οι γονείς της οι οποίοι την αναζητούσαν στο τηλέφωνο και δεν την εύρισκαν, ανησύχησαν και μετέβησαν στην Αθήνα, όπου κατέφυγαν στο αστυνομικό τμήμα και δήλωσαν την εξαφάνιση. Οι αστυνομικοί του τμήματος κινητοποιήθηκαν αμέσως και μετά από έρευνες κατέληξαν στο σπίτι του 52χρονου.

Αξιωματικός που πήγε στο σημείο, άκουσε πνιχτές φωνές αγωνίας, καθώς η κοπέλα ήταν φιμωμένη με πλαστική ταινία και μαζί με συναδέλφους τους έσπασαν την πόρτα και την βρήκαν δεμένη χειροπόδαρα στην καρέκλα, με τον προαναφερόμενο τρόπο.

Στο δωμάτιο ήταν τοποθετημένες και κάμερες οι οποίες κατέγραφαν τα μαρτύρια της φοιτήτριας. Ο 52χρονος συνελήφθη και κρατείται στην Ασφάλεια, όπου εξετάζεται για να διαπιστωθεί αν ενέχεται σε άλλες παρόμοιες πράξεις και αύριο θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα. O ίδιος ισχυρίζεται ότι ό,τι έγινε με την 22χρονη έγινε με τη συναίνεσή της.

Η 22χρονη κοπέλα, η οποία, εκτός των άλλων, έχει υποστεί ισχυρό σοκ, μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο, όπου νοσηλεύεται.

Η ιδιοκτήτρια του διαμερίσματος που έχει νοικιάσει ο δράστης μιλά στην κάμερα του Ant1. Όπως αναφέρει, ο 52χρονος είχε νοικιάσει το υπόγειο διαμέρισμα στο τέλος του 2014, ήταν υπέρβαρος και κατά 95% τυφλός, όπως έλεγε το χαρτί από την επιτροπή που είχε περάσει.

Η ανακοίνωση της ΕΛΑΣ:

Συνελήφθη, μεσημβρινές ώρες της 4-5-2017 στη Δάφνη, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Δάφνης σε συνεργασία με την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Αθηνών της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, ένας 52χρονος ημεδαπός και σε βάρος του σχηματίσθηκε δικογραφία για αρπαγή, βιασμό και πρόκληση βαριάς σωματικής βλάβης, καθώς και για παράβαση του νόμου περί όπλων.

Ειδικότερα, αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Δάφνης ύστερα από επισταμένες έρευνες για την ανεύρεση 20χρονης ημεδαπής, η εξαφάνιση της οποίας είχε καταγγελθεί πρωινές ώρες της ιδίας ημέρας, εντόπισαν υπόγειο διαμέρισμα στη Δάφνη, στο οποίο διέμενε ο δράστης, και διενήργησαν έρευνα.

Εντός του διαμερίσματος ανευρέθη η 20χρονη, την οποία από το απόγευμα της προηγουμένης, κατακρατούσε παράνομα και κακοποιούσε.Επισημαίνεται ότι, κατά το παρελθόν ο δράστης είχε κατηγορηθεί για κλοπές ενώ ερευνάται η συμμετοχή του και σε άλλες αξιόποινες πράξεις.

Ο συλληφθείς, θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελιοδικών Αθηνών.