Σε ανάρτηση στην προσωπική του σελίδα στο Facebook, προχώρησε ο εκδότης των Παραπολιτικών, Γιάννης Κουρτάκης, με αφορμή tweet του Πάνου Καμμένου, που αφορούσε την παρουσία του αναπληρωτή ποδοσφαιρικού εισαγγελέα Στέφανου - Κωνσταντίνου Μπαξεβάνη, στον ημιτελικό του Final Four της EuroLeague.

Αναλυτικά στην ανάρτηση του ο εκδότης των Παραπολιτικών αναφέρει:

«Προφανώς ο υπουργός του κωλοδακτυλου και της χειροπεδας, θα προτιμούσε ο εισαγγελέας Μπαξεβάνης, να πανηγύριζε (χθες) για τους Ρώσους της ΤΣΣΚΑ. Κάτι αντίστοιχο μ αυτό που κάνει δηλαδή αυτός με τον Ιβαν Σαββιδη, εντός και εκτός Βουλης.

Υ.Γ 1.: Αλήθεια ο υπουργός Άμυνας της χώρας, πως είναι σε θέση να γνωρίζει, ποιοι τηλεφωνούν η δεν τηλεφωνούν σε δικαστές και εισαγγελείς. Την επόμενη φορά αντί του Σταμάτη Γονίδη, να καλέσεις τον Χρήστο Κυριαζή. Ερμηνεύει ένα τραγούδι που μπορεί να αποτελέσει ανασταλτικό παράγοντα στον πολιτικό κατήφορο του "κυρίου υπουργού". Τα τσιγάρα, τα ποτά και τα ξενύχτια, έχουν κλείσει τα καλύτερα τα σπίτια".

Υ.Γ 2.: Εντάξει δεν κακό να είσαι για τους δικούς σου λόγους με τους Ρώσους, τον Σαββιδη κοκ. Αλλά να κερδίζει μια ελληνική ομάδα, να πηγαίνει στον τελικό μιας κορυφαίας ευρωπαϊκής οργάνωσης, και ο Έλληνας υπουργός Επι της Εθνικής Άμυνας (μάλιστα) να ασκεί κριτική για το γεγονός ότι ένας εισαγγελέας πανηγυρίζει για την Ελλάδα, με ξεπερνά!

Υ.Γ3.: Τώρα που είναι μέρα, ας πει κάποιος στον υπουργό, ότι την Κυριακή ο Ολυμπιακός παίζει στον τελικό με τους Τούρκους. Όχι τίποτα άλλο, στο βωμό της εμπάθειά του, υπάρχει κίνδυνος να ρίξει ακόμη ένα κωλοδακτυλο στον κόσμο του Ολυμπιακού»