Νέα ντοκουµέντα για τον πρωταγωνιστικό ρόλο του ανθυπασπιστή του Λιµενικού  Π. Χριστοφορίδη προστίθενται ώρα µε την ώρα στη δικαστική έρευνα για την πολύκροτη υπόθεση του «Noor -1».

Ο εν λόγω ανακριτικός υπάλληλος, σύµφωνα µε την επίσηµη ενηµέρωση των Φυλακών Αυλώνα, είχε επισκεφθεί έξι φορές στο κελί του τον Μ. Γιαννουσάκη, καταδικασθέντα πρωτοδίκως σε ισόβια για τη διακίνηση 2,1 τόνων ηρωίνης, το διάστηµα µεταξύ Αυγούστου 2016 και Ιανουαρίου 2017.


Μάλιστα, εκείνη την περίοδο ο Χριστοφορίδης φέρεται να είχε υποβληθεί σε χειρουργείο, παρά ταύτα εξακολουθούσε να εκτελεί την… αποστολή του. Κι όµως, ο άνθρωπος αυτός, ο οποίος επιχείρησε να στήσει σκευωρία σε βάρος του εφοπλιστή Βαγγέλη Μαρινάκη, σε ευθεία συνεννόηση µε τον υπουργό Αµυνας, Πάνο Καµµένο, εξακολουθεί να απολαµβάνει µιας ιδιαίτερης ασυλίας, αν και πληθαίνουν οι ενδείξεις ότι πολύ σύντοµα θα βρεθεί αντιµέτωπος µε τις όποιες ευθύνες του. Πρόκειται για τον αξιωµατικό τον οποίο ο Πάνος Καµµένος έχει χαρακτηρίσει «δικό του παιδί».
Αλλεπάλληλες επισκέψεις του λιµενικού Παναγιώτη Χριστοφορίδη στις Φυλακές Αυλώνα, όπου συναντούσε τον ισοβίτη Ευθύµιο Γιαννουσάκη από τον Αύγουστο του 2016 µέχρι τον Μάρτιο του 2017, αποκαλύπτουν επίσηµα έγγραφα του σωφρονιστικού καταστήµατος που κατατέθηκαν στο Πενταµελές Εφετείο Αναστολών και φέρνουν σήµερα στο φως τα «Π».


Περισσότερα στα ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ που κυκλοφορούν σήμερα στα περίπτερα όλης της χώρας.