ΚΡΙΟΣ

Πολύ πιθανόν να έχετε ζήσει μια βαθιά και οριστική και τώρα να πρέπει να δείτε την επόμενη μέρα κατάματα. Επαγγελματικά, θα κτίσετε νέα θεμέλια, τα οποία μπορεί να είναι δύσκολα στο ξεκίνημά τους, αλλά θα σας απαλλάξουν από όσα σας πίεζαν έως τώρα.   

ΤΑΥΡΟΣ

Οι μέρες αυτές έχουν μεγάλη ένταση σε θέματα που αφορούν την οικογένεια και τα μέλη της. Ο Άρης σας κάνει πιο ευαίσθητους όσον αφορά τους οικογενειακούς δεσμούς. Κάποιοι δικοί σας θα έρθουν από μακριά και άλλους θα τους αποχωριστείτε, σε κλίμα συγκίνησης.  

ΔΙΔΥΜΟΙ Κάποιοι άνθρωποι που σας έχουν πληγώσει στο παρελθόν θα επιδιώξουν να κάνουν το ίδιο, αν εσείς το επιτρέψετε. Ο Αρης θα επιφέρει μια εσωτερική αναστάτωση και θα σας πάρει λίγο χρόνο ώσπου να βάλετε τα συναισθήματά σας σε τάξη.    

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η δημιουργικότητά σας θα έχει μια ανοδική πορεία και όσοι ασχολείστε με καλλιτεχνικά επαγγέλματα θα πάτε καλά. Οι άνθρωποι που βρίσκονται δίπλα σας τώρα θα έχουν την ευκαιρία να σας δείξουν πόσο αξίζουν την εμπιστοσύνη και τα συναισθήματα που έχετε γι’ αυτούς.    

ΛΕΩΝ

Ο Αρης στο ζώδιό σας θα έχει πάρα πολλά «παρατράγουδα», τα οποία θα αφορούν την προσωπική σας ζωή και τις συνεργασίες σας. Οι σχέσεις περνούν από κρίση και αναδομούνται. Κάποιοι θα αλλάξετε ριζικά τον τρόπο επικοινωνίας με το ταίρι σας.    

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Ο Αρης σάς βάζει σε μία άλλη λογική, λίγο πιο εγωιστική. Κάποιοι συνάδελφοι είναι δίπλα σας για καθαρά ωφελιμιστικούς λόγους και κάποιοι άλλοι γιατί σας θεωρούν σημαντικούς. Αυτό που χρειάζεστε είναι περισσότερο χρόνο με το ταίρι σας. Ψυχολογικά, θα νιώσετε εντάσεις.    

ΖΥΓΟΣ

Οι δημόσιες σχέσεις σας επηρεάζουν τη δουλειά σας. Ο Αρης θα σας κάνει παρορμητικούς σε αυτά που λέτε. Με αυτόν τον τρόπο θα προκληθούν εντάσεις με φιλικά σας πρόσωπα και ίσως μια απομάκρυνση. Προσέξτε πάρα πολύ τα οικονομικά σας.    

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Θα συνεχίσουν να σας απορροφούν οι επαγγελματικές σας δραστηριότητες και δεν θα έχετε χρόνο για κάτι άλλο. Παράλληλα, ο Αρης αλλάζει τα δεδομένα και ταράζει τις οικογενειακές σχέσεις. Ισως έχετε αμφιβολίες για το αν οι δικοί σας άνθρωποι σας στηρίζουν.    

ΤΟΞΟΤΗΣ

Οι συνθήκες θα είναι αρκετά πολύπλοκες. Είναι η περίοδος που πρέπει να προσέξετε πολύ τα ταξίδια. Ακόμη, θα πρέπει να βρείτε τη χρυσή τομή ανάμεσα σε οικογένεια και επαγγελματικές υποχρεώσεις, ώστε να μην υπάρχουν παράπονα και αντιδικίες. Προβλήματα με συγγενείς και γείτονες.    

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ Οι μέρες αυτές θα είναι γεμάτες από οικονομικές και πρακτικές εκκρεμότητες αλλά και αγωνίες. Μην προσπαθήσετε να τακτοποιήσετε θέματα κληρονομικά που σας έχουν προβληματίσει. Οι προσωπικές σας σχέσεις για κάποιους λόγους συνδέονται και με τα εισοδήματά σας και αυτό σας «χαλάει».    

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ο Αρης θα φέρει πολλές ανακατατάξεις σε επαγγελματικό και οικονομικό επίπεδο. Θα βρείτε κάποια εμπόδια που θα αφορούν στον γάμο σας ή στην προσωπική σας σχέση. Στην καριέρα, ίσως τα πράγματα δεν είναι τόσο εύκολα όσο έδειχναν στην αρχή. Επαγγελματικές προκλήσεις.      

ΙΧΘΥΕΣ

Θα έχετε ψυχικές μεταπτώσεις, ενώ ο Αρης θα σας δείξει ότι όλα θα εξαρτηθούν από τις σωστές ή όχι αποφάσεις που θα πάρετε αυτές τις μέρες. Οι εντάσεις θα ανεβάσουν λίγο το θερμόμετρο στην επαγγελματική σας ζωή. Φροντίστε τις σχέσεις σας.