ΚΡΙΟΣ

Η διαίσθησή σας θα σας επιτρέψει να κάνετε σωστές κινήσεις στα επαγγελματικά. Θα πρέπει να δείξετε υπομονή, όμως, για να έχετε θετικό αποτέλεσμα. Δώστε περισσότερη αγάπη στο ταίρι σας. Μην κάνετε περιττές αγορές και φροντίστε να καλύψετε κάποιες υποχρεώσεις που εκκρεμούν.

 

ΤΑΥΡΟΣ

Θα έχετε την ευκαιρία να πραγματοποιήσετε μακροπρόθεσμα σχέδια και να πάρετε μια σωστή απόφαση για το μέλλον. Φροντίστε να διατηρήσετε καλή διάθεση και σχεδιάστε τις κινήσεις σας, ώστε να δημιουργήσετε τις απαραίτητες ισορροπίες. Οργανώστε σωστά τα έξοδά σας και προσέξτε την υγεία σας.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ

Ευνοϊκή ημέρα για επιχειρηματικές δραστηριότητες. Θα κάνετε συναντήσεις και επαφές για καρποφόρα μελλοντικά σχέδια.  Η αφοσίωση και η προσφορά του/της συντρόφου σας θα σας δώσει μεγάλη ικανοποίηση. Για τους ελεύθερους, μια καλή γνωριμία θα είναι η αρχή για μια όμορφη σχέση.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Οι πρωτοβουλίες σας θα εκτιμηθούν, αλλά ίσως θελήσετε να αποφύγετε περισσότερες υποχρεώσεις. Ωστόσο, είναι η κατάλληλη στιγμή για να σχεδιάσετε το μέλλον. Οι προτάσεις ενός ανθρώπου θα βοηθήσουν. Καλή περίοδος για τα αισθηματικά. Η θετική σας διάθεση σας κάνει ερωτικούς. Προσοχή στα έξοδα.

 

ΛΕΩΝ

Μπορείτε να βασίζεστε στη διαίσθησή σας. Παρά τη δύσκολη οικονομική κατάσταση, δεν έχετε πραγματικούς λόγους να ανησυχείτε. Τα χρήματα που λείπουν θα έρθουν όταν θα τα χρειάζεστε περισσότερο. Φιλικά και συγγενικά πρόσωπα σας στηρίζουν ουσιαστικά. Μην είστε επιθετικοί στη δουλειά σας.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Φροντίστε να μη σας χαλάσει τη διάθεση η στάση κάποιων φίλων. Οι αντιπαραθέσεις με το ταίρι σας θα σας κουράσουν και καλό είναι να τις αποφύγετε. Στα οικονομικά θα πρέπει να τακτοποιήσετε εκκρεμότητες. Η ψυχολογία σας περνά διακυμάνσεις. Ευάλωτη υγεία.

 

ΖΥΓΟΣ

Η ημέρα θα είναι ιδιαίτερα καλή όσον αφορά την κοινωνική και πνευματική σας δραστηριότητα. Είναι καλή στιγμή για να κάνετε τα μελλοντικά σας σχέδια, σχετικά με μια δουλειά που σκέφτεστε με κάποιον φίλο. Θα πρέπει να ξεκινήσετε μια επαγγελματική συζήτηση.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Μπορεί να αντιμετωπίζετε δυσκολίες και να πρέπει να πάρετε μια σημαντική απόφαση. Κάντε τις ιδέες σας πράξη, για να κερδίσετε σημαντικά οφέλη. Για όσους είναι ελεύθεροι, η Αφροδίτη προσφέρει τις ευκαιρίες για μια νέα γνωριμία. Κινηθείτε σε ασφαλή μονοπάτια.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ

Αποφύγετε θέματα που σας αγχώνουν σε οικογενειακό και επαγγελματικό επίπεδο. Η καλή επικοινωνία με τον/τη σύντροφό σας θα βοηθήσει να ξεκαθαρίσετε κάποια θέματα που σας βασανίζουν. Ενα ταξίδι, που μπορεί να είναι επαγγελματικό, ίσως σας κουράσει. Αν μπορείτε, να το αποφύγετε.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Θα είστε σε πολύ καλή φόρμα και η ενέργειά σας στα ύψη. Κάποια θέματα στα επαγγελματικά είναι ακόμη στάσιμα, όμως γενικά είναι μια καλή ημέρα στη δουλειά. Θα καταφέρετε να λύσετε κάποια οικογενειακά θέματα και να βοηθήσετε άλλους στα δικά τους προβλήματα.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Οι συμβουλές που δίνετε δεν είναι πάντα οι σωστές. Αποφύγετε υποσχέσεις, αν δεν είστε σίγουροι ότι μπορείτε να τις τηρήσετε. Θα βρεθείτε με φίλους και θα έχετε ευχάριστες στιγμές. Τακτοποιήστε νομικά θέματα και γραφειοκρατικές εκκρεμότητες. Προσέξτε πολύ στα αισθηματικά σας.

 

ΙΧΘΥΕΣ

Το αγαπημένο σας πρόσωπο θα βρίσκεται στο πλευρό σας. Ο/η σύντροφός σας θα εκπλαγεί ευχάριστα από την ερωτική και ρομαντική σας διάθεση. Αποφύγετε τις εικασίες κάθε είδους. Τα οικονομικά χρειάζονται σύνεση και καλό θα ήταν να κλείσετε κάποιες υποχρεώσεις που εκκρεμούν.