Στη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής προσήλθε στις 8 το βράδυ της Δευτέρας ο δικηγόρος του πατέρα της 32χρονης Δώρας Ζέμπερη, η οποία δολοφονήθηκε με 14 μαχαιριές στο Β' Νεκροταφείο Αθηνών στα Πατήσια.

Ο συνήγορος του Κωνσταντίνου Ζέμπερη προσήλθε μόνος προκειμένου να καταθέσει νέα στοιχεία, ενώ δήλωσε και παράσταση πολιτικής αγωγής για λογαριασμό του θύματος. «Δεν υπάρχει κανένα θέμα με τον πατέρα» επέμεινε, λέγοντας ότι όλα τα στοιχεία με τις κινήσεις του ταξί που οδηγούσε ο κ. Ζέμπερης, είναι καταγεγραμμένα στο GPS.

Ο δικηγόρος είπε ότι ο πελάτης του ήταν σε κατάσταση σοκ και δεν είπε ψέματα για το ότι πέρασε από το νεκροταφείο την ίδια ώρα με τη δολοφονία. «Από τραγική σύμπτωση», όπως ανέφερε, «ο πατέρας όντως πέρασε από το νεκροταφείο, όχι όμως την ώρα του εγκλήματος, αλλά οκτώ ώρες αργότερα».

«Ο πατέρας είπε πράγματι την αλήθεια» τόνισε, λέγοντας ότι, εξαιτίας της σύγχυσής του για τον άδικο χαμό της κόρης του, έκανε λάθος αναφορικά με τις ώρες που βρέθηκε στην περιοχή του νεκροταφείου. Όπως είπε, στις 17:15 (ώρα κατά την οποία υπολογίζεται ότι έγινε το έγκλημα), ο πατέρας βρισκόταν με το ταξί του στην περιοχή του Ζωγράφου. «Και να ήθελε, δεν μπορούσε να βρίσκεται στο νεκροταφείο την ώρα του εγκλήματος» προσέθεσε επίσης, λέγοντας ότι το ταξί φαίνεται πώς βρίσκεται στις 20:56 στην οδό Τραλλέων και Ηρακλείου.

Σημειώνεται ότι αρχικά υπήρχαν πληροφορίες που ήθελαν τον πατέρα της 32χρονης να παρουσιάζεται αυτοβούλως στο κτίριο της ΓΑΔΑ, μαζί με τον δικηγόρο του, για νέα κατάθεση, αλλά προσήλθε μόνος του ο δικηγόρος.