Την βοήθεια του κόσμου αλλά και των αστυνομικών Αρχών ζητά η αδελφή της Δώρας Ζέμπερη, η οποία απευθύνει έκκληση προκειμένου να βρεθεί ο δολοφόνος της αδελφής της. Μάλιστα, σε ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook, η αδελφή της Δώρας Κωνσταντίνα εκφράζει και φόβους ότι ο δολοφόνος που είναι ακόμη ελεύθερος δεν αποκλείεται να ξανακάνει ένα τέτοιο αποτρόπαιο έγκλημα.

Η ίδια ζητά απαντήσεις και όσο περνούν οι μέρες, γνωρίζοντας πως κυκλοφορεί ελεύθερος ο άνθρωπος που αφαίρεσε με αυτόν τον φρικιαστικό τρόπο τη ζωή της αδερφής της, δεν μπορεί να διαχειριστεί την οργή και το μίσος που νιώθει. «Άλλη μία μέρα πέρασε… και δεν γύρισες, άγγελέ μου. Άλλο ένα βράδυ χωρίς εσένα… ΖΗΤΩ ΒΟΗΘΕΙΑ να βρεθούν μάρτυρες για το βασανιστικό θάνατο της αδελφής μου», έγραψε χαρακτηριστικά.  

Έκκληση και από τον πατέρα

Την ίδια στιγμή, σε πολύ κακή ψυχολογική κατάσταση βρίσκεται ο πατέρας της Δώρας Ζέμπερη. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο πατέρας της 32χρονης, εκτός από τη φρικιαστική δολοφονία της κόρης του, καλείται να διαχειριστεί και το γεγονός ότι θεωρήθηκε ύποπτος από την κοινή γνώμη.

Άνθρωποι που βρίσκονται κοντά του αναφέρουν πως του έχει κοστίσει ότι ενώ εκείνος βγήκε δημόσια και είπε την αλήθεια, δηλαδή ότι την ημέρα της δολοφονίας πέρασε με το ταξί έξω από το νεκροταφείο της Ριζούπολης, κάποιοι τον θεώρησαν ύποπτο.

Την ίδια ώρα, ο ίδιος αναμένει από την ΕΛΑΣ να ρίξει φως στο μυστήριο γύρω από τη δολοφονία της άτυχης εφοριακού και να μάθει ποιος και γιατί σκότωσε το παιδί του. Ωστόσο, σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, δεν υπάρχει κάποιο στοιχείο, μέχρι στιγμής τουλάχιστον, που να οδηγεί στην ταυτότητα του δολοφόνου που αφαίρεσε τη ζωή της Δώρας Ζέμπερη με 14 μαχαιριές, σε πρόσωπο, θώρακα και καρδιά.