Στο πατρικό του σπίτι, μια εγκαταλελειμμένη κατοικία, στη Νέα Ιωνία, στην περιοχή που γεννήθηκε και μεγάλωσε ο 58χρονος δράστης, βρέθηκαν τα parapolitika.gr. Στο σπίτι αυτό ο 58χρονος κατέφυγε μετά την δολοφονία της Δώρας και σύμφωνα με όσα αποκαλύπτουν στα parapolitika.gr οι γείτονές του, τις τελευταίες ημέρες τον είδαν να κινείται στην περιοχή και να μεταφέρει διάφορα πράγματα μέσα στο σπίτι. «Είχαμε να τον δούμε χρόνια. Εμείς νομίζαμε ότι ήταν στη φυλακή.

Δεν περιμέναμε τέτοια εξέλιξη» δηλώνουν στα parapolitika.gr άνθρωποι και γείτονες που γνώριζαν τον δράστη. Μάλιστα, κάτοικοι της περιοχής αναφέρουν χαρακτηριστικά ότι τον τελευταίο καιρό εμφανίζονταν στην περιοχή με διαφορετικού τύπου αυτοκίνητα.  

Σύμφωνα με πληροφορίες, στο πατρικό του σπίτι διέμενε τα τελευταία χρόνια ο πατέρας του δράστη. Ο 58χρονος, είχε πάψει να μένει εκεί, όταν παντρεύτηκε και διέμενε στην Κόρινθο. Μετά το θάνατο του πατέρα του το σπίτι έμεινε ακατοίκητο, με τον 58χρονο να επισκέπτεται πολύ σπάνια. Οι πληροφορίες επίσης αναφέρουν σχετικά με την προσωπική του ζωή ότι είχε κάνει δύο γάμους και έχει αποκτήσει από τον δεύτερο γάμο του ένα παιδί.