Χάος στο οδικό δίκτυο της Αττικής έχει προκληθεί από το πρωί της Τετάρτης λόγω της θεομηνίας στη Μάνδρα με την τροχαία να προβαίνει σε κυκλοφοριακές ρυθμίσεις για τον έλεγχο της κατάστασης.

Από τις 7 το πρωί έχει διακοπεί η κυκλοφορία των οχημάτων στην Παλαιά Εθνική Οδό Αθηνών - Κορίνθου στο 39ο χιλιόμετρο στη Νέα Πέραμο. Επίσης από τις 07.45 λόγω συσσώρευσης υδάτων έχει διακοπεί η κυκλοφορία στο 2ο χιλιόμετρο της παλαιάς Εθνικής Οδού Ελευσίνας - Θηβών στη περιοχή Αγία Σωτήρα Μάνδρας και στα δυο ρεύματα. Ακόμη από τις 09.30 γίνεται εκτροπή της κυκλοφορίας των οχημάτων στη Νέα Εθνική Οδό Αθηνών - Κορίνθου λόγω διακοπής της κυκλοφορίας στο 15,5ο χιλιόμετρο (Ασπρόπυργος) στο ρεύμα προς Κόρινθο, στο 21ο χιλιόμετρο (κόμβος Παραδείσου Ελευσίνας) στο ρεύμα προς Κόρινθο, και 24ο χιλιόμετρο (κόμβος Μάνδρας) στο ρεύμα προς Αθήνα.

To απόγευμα διεκόπη η κυκλοφορία στον κόμβο Παραδείσου Ελευσίνας και στο ρεύμα προς Αθήνα, στο κόμβο διυλιστηρίων στο ρεύμα προς Νέα Πέραμο, στο κόμβο Μάνδρας στο ρεύμα προς Μάνδρα και στην έξοδο 1 της Αττικής Οδού προς παλιά εθνική οδό Ελευσίνας - Θηβών.

Τέλος όσον αφορά την νεώτερη ενημέρωση από την τροχαία, στις 21:30 η κυκλοφορία έχει διακοπή στους εξής δρόμους:

1) Στο 39οχλμ της Π.Ε.Ο.Α.Κ -Περιοχή Μεγάρων Αττικής-Ρεύμα κυκλοφορίας προς Ν.Πέραμο

2)Στο 35οχλμ της Π.Ε.Ο.Α.Κ-Περιοχή Νέας Περάμου Αττικής,και τα δύο ρεύματα κυκλοφορίας

3)Κόμβος Διυλιστηρίων προς Ν.Πέραμο

4)Στο 23οχλμ Ν.Ε.Ο.Α.Κ Κόμβος Παραδείσου Αττικής-Και τα δύο ρεύματα κυκλοφορίας και η κίνηση των οχημάτων διοχετεύται από τις ράμπες του κόμβου προς Αθήνα και προς Κόρινθο αντίστοιχα.

5)Στον Κόμβο Μάνδρας-Ρεύμα κυκλοφορίας προς Μάνδρα