Σοκάρει η τραγωδία που εκτυλίχθηκε το πρωί του Σαββάτου στη Νέα Σμύρνη, όταν ένας πατέρας έβαλε φωτιά στο διαμέρισμά του, στην οδό Κοραή, με αποτέλεσμα να χάσουν τη ζωή τους τόσο ο ίδιος, όσο και τα δυο του παιδιά.


Σύμφωνα με πληροφορίες του Ant1, τον τελευταίο χρόνο, ο 40χρονος επισμηνίας βρισκόταν υπό ψυχιατρική παρακολούθηση. Αντιμετώπιζε ψυχολογικά προβλήματα για αυτό ειδικός από την Πολεμική Αεροπορία τον παρακολουθούσε.


«Τα δύο μικρά παιδιά έβλεπαν τον πατέρα τους κάθε Σαββατοκύριακο και έδειχναν πάντα χαρούμενα», είπαν μεταξύ άλλων στενοί συγγενείς της οικογενείας της πρώην συζύγου του 43χρονου αυτόχειρα και παιδοκτόνου.
Την ίδια ώρα σοκάρουν τα σημειώματα που άφησε ο 43χρονος υπαξιωματικός της Πολεμικής Αεροπορίας.


Οικογενειακά προβλήματα τον έφεραν εκτός εαυτού βάζοντας τέλος στην δική του ζωή, αλλά και των δύο παιδιών του ηλικίας 8 ετών.
Τα δυο αγγελούδια όπως φαίνεται προσπάθησαν να σωθούν αλλά δεν τα κατάφεραν. οι πυροσβέστες βρήκαν τα άψυχα κορμάκια τους στο χολ.
Ο 40 χρόνος επισμηνίας της Πολεμικής Αεροπορίας, Δημήτρης Σκουτέλης εδώ και δυο χρονιά βρισκόταν σε διάσταση με τη σύζυγο του. Όπως λένε άνθρωποι που τον γνώριζαν είχε αδυναμία στα δίδυμα αγοράκια του, όμως τα έβλεπε μόνο τα Σαββατοκύριακα, όταν τα έπαιρνε στο διαμέρισμα του στην οδό Κοραή. Όπως φαίνεται υπεύθυνο για τον χωρισμό του θεωρούσε τον πατριό της γυναίκας του, κανείς όμως δεν μπορούσε να φανταστεί τον εφιαλτικό επίλογο.

Η νεκροτομή στις σορούς πατερά και παιδιών θα γίνει τη Δευτέρα, όπου ο ιατροδικαστής θα διαπιστώσει εάν τα αγοράκια πέθαναν από τις αναθυμιάσεις στον ύπνο τους ή στην προσπάθεια τους να βγουν από το σπίτι.