Στη σύλληψη τριών αλλοδαπών προχώρησαν χθες το βράδυ στελέχη του Κεντρικού Λιμεναρχείου Πάτρας. Μετά από ελέγχους που πραγματοποίησαν στελέχη του Τμήματος Αλλοδαπών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Πατρών στον επιβατικό σταθμό στον νότιο λιμένα της πόλης, διαπιστώθηκε πως ένας 46χρονος και ένας 28χρονος, με τη συνοδεία μιας 29χρονης κοπέλας, προσπάθησαν να βγουν παράνομα από τη χώρα.

Η κοπέλα επέδειξε ταξιδιωτικό έγγραφο άλλου προσώπου για το ανήλικο παιδί της και οι Αρχές προχώρησαν στη σύλληψη των τριών.

Και στην Ηγουμενίτσα χθες αργά το βράδυ έγινε σύλληψη μιας 28χρονης αλλοδαπής από στελέχη του Γραφείου Ασφαλείας της Λιμενικής Αρχής της πόλης. Η 28χρονη διαπιστώθηκε πως είχε ταξιδιωτικό έγγραφο το οποίο δεν της άνηκε και ήταν πιθανότατα κλεμμένο, ή κάποιος το απώλεσε, έχοντας σκοπό να ταξιδέψει λαθραία στο εξωτερικό. Η Λιμενική Αρχή προχώρησε σε προανάκριση, ενώ κατασχέθηκε το εν λόγω έγγραφο.

Δεν ήταν η μόνη σύλληψη που έγινε στην Ηγουμενίτσα ωστόσο, καθώς συνελήφθησαν άλλα τρία άτομα, ηλικίας 30, 35 και 30 ετών, που επίσης είχαν ταξιδιωτικά έγγραφα άλλων προσώπων.