Προφυλακιστέος κρίθηκε ο 32χρονος Σέρβος που συνελήφθη στη Βάρκιζα με 136 κιλά κοκαΐνης, με ομόφωνη απόφαση εισαγγελέα και ανακριτή.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι τελικά ο 32χρονος αρνήθηκε να απολογηθεί, ενώ, σύμφωνα τις δηλώσεις του δικηγόρου του Σάκη Κεγαχιόγλου, ο κατηγορούμενος «είχε περιφερειακό και δευτερεύοντα ρόλο στο κύκλωμα των ναρκωτικών» και επισήμανε ότι «η αστυνομία αναζητά άλλον αλλοδαπό με το όνομα Ιβάν».

Την ίδια ώρα, αξίζει να σημειωθεί ότι σοκάρει η αποκάλυψη πως το καρτέλ της κοκαΐνης είχε φέρει αρχικά στην Ελλάδα 381 κιλά κοκαΐνης και έδρα τους ήταν το διαμέρισμα στη Βάρκιζα. Μάλιστα, μέσα σε μόλις 20 ημέρες οι δυο Σέρβοι του καρτέλ ναρκωτικών είχαν διοχετεύσει στην αγορά περίπου 245 κιλά κοκαΐνης.

Οι αστυνομικοί της Δίωξης Ναρκωτικών εντόπισαν μέσα στο διαμέρισμα ιδιόχειρη σημείωση στην οποία αναγράφεται ότι την 9η/11/2017 έφτασαν στην Ελλάδα 381 συσκευασίες (του κιλού) με τα ναρκωτικά. Από την τεράστια αυτή ποσότητα μέσα στο διαμέρισμα βρέθηκαν περίπου 136 κιλά, η αξία των οποίων φτάνει τα 15 εκατομμύρια ευρώ, ενώ κατά βάση πουλούσαν 40.000 ευρώ το κιλό.

Οι 31 ιδιόχειρες σημειώσεις που βρέθηκαν μέσα στο σπίτι αποτελούν την απόδειξη ότι τη ποσότητα της κοκαΐνης ήταν για την ελληνική αγορά, καθώς στα σημειώματα υπάρχουν οι ποσότητες και τα χρήματα που θα έπαιρναν από κάθε έμπορο ναρκωτικών.  

Διαβάστε αναλυτικά Νέες αποκαλύψεις για το καρτέλ της κοκαΐνης – Οι 31 ιδιόχειρες σημειώσεις