Την οργή του κόσμου προκάλεσε ο ιδιοκτήτης της επιχείρησης με το τρενάκι στο Αίγιο, όπου μια γυναίκα με τα τρία της παιδιά βρέθηκαν στον αέρα, όταν το βαγόνι στο οποίο επέβαιναν εκτροχιάστηκε (η μητέρα τραυματίστηκε ευτυχώς ελαφρά).

Ο ιδιοκτήτης όχι μόνο δεν ανέλαβε την ευθύνη για το ατύχημα, αλλά απέδωσε τη στιγμή στο… κακό μάτι, μιλώντας στην κάμερα του Patras TV και άφησε μάλιστα υπονοούμενα ότι μπορεί να έφταιγε η ίδια η μητέρα που εκτροχιάστηκε το τρένο!

«Το τρενάκι δούλευε καμιά ώρα. Μόλις τελείωσαν τα γενέθλια του κήπου πλάκωσε κόσμος. Λοιπόν εγώ στο μάτι δεν πιστεύω αλλά άρχισαν "θα κονομήσεις, θα κάνεις, θα ράνεις". Ο γιός μου ο μεγάλος έχει πείρα. Εγώ κάνω αυτή τη δουλειά από το 1969. Μηχανική βλάβη δεν υπάρχει πουθενά. Μήπως φοβήθηκε και σηκώθηκε όρθια;»» δήλωσε ο ιδιοκτήτης, ο οποίος μάλιστα δεν είχε άδεια λειτουργίας, υποστηρίζοντας ότι έχει καταθέσει τα δικαιολογητικά.

Στην κάμερα του τοπικού καναλιού μίλησε και η μητέρα των παιδιών που εξακολουθεί να νοσηλεύεται στο νοσοκομείο με ζημιά στα πλευρά, την πλάτη και τον λαιμό.

«Κάναμε δύο-τρεις γύρους και δεν θυμάμαι τίποτα άλλο. Ήμασταν στο τελευταίο βαγόνι. Ανέβηκε μία φορά ψηλά και μία χαμηλά», είπε, προσπαθώντας να θυμηθεί σε τι ύψος ήταν το τρενάκι την ώρα που το βαγόνι στο οποίο επέβαινε εκτροχιάστηκε.

Ο σύζυγός της ανέφερε πως η γυναίκα του ήταν αναίσθητη για λίγη ώρα και έμεινε εγκλωβισμένη για λίγη ώρα κάτω από τις ράγες.

Πηγή: PatrasTv