Τραγωδία στην Κατερίνη με τρεις νεκρούς από φωτιά που ξέσπασε σε πενταώροφη πολυκατοικία. Σύμφωνα με την Πυροσβεστική, η υπηρεσία δέχθηκε κλήση για φωτιά σε διαμέρισμα επί της οδού Μεγάλου Αλεξάνδρου 76. Στο σημείο έσπευσαν 12 πυροσβέστες με 4 οχήματα.

Οι  πυροσβέστες που κλήθηκαν να επιχειρήσουν σήμερα το πρωί στη φωτιά εντόπισαν ένα απανθρακωμένο άτομο σε διαμέρισμα του πρώτου ορόφου όπου εκδηλώθηκε η πυρκαγιά και άλλα δύο χωρίς τις αισθήσεις τους σε διαμέρισμα του β' ορόφου που σύμφωνα με νεότερη πληροφόρηση είναι νεκρά. Κατά τη διάρκεια της κατάσβεσης εντοπίστηκε νεκρό άτομο μέσα στο διαμέρισμα του 1ου ορόφου. Τα πρώτα στοιχεία αναφέρουν ό τι πρόκειται για άνδρα ηλικίας 78 ετών. 

Ακολούθως οι πυροσβέστες εντόπισαν άλλα δύο άτομα χωρίς τις αισθήσεις του σε διαμέρισμα του δευτέρου ορόφου. Πρόκειται για έναν άνδρα ηλικίας 81 ετών και μια γυναίκα 45ετών  οι οποίοι μεταφέρθηκαν άμεσα στο νοσοκομείο.

Συνολικά οι πυροσβέστες απεγκλώβισαν οκτώ άτομα από την πολυκατοικία τα οποία είχαν βγει στα μπαλκόνια της πολυκατοικίας προκειμένου να αποφύγουν τις έντονες αναθυμιάσεις.

Από το διπλανό διαμέρισμα απεγκλωβίστηκαν 4 κορίτσια, ηλικίας κάτω των 20 ετών, σύμφωνα με την πυροσβεστική. Συνολικά οι πυροσβέστες απεγκλώβισαν οκτώ άτομα από την πολυκατοικία. 

Να σημειωθεί επίσης ότι με αδιαθεσία μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο και ο υποδιοικητής της πυροσβεστικής υπηρεσίας Κατερίνης ο οποίος επιχειρούσε στο σημείο.