Τη στήριξή του στο εγχείρημα του ομίλου των Παραπολιτικών να διοργανώσει για δεύτερη χρονιά ένα μεγάλο Χριστουγεννιάτικο bazaar στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας εκφράζει ο πολιτικός κόσμος.

Ο δήμαρχος Πειραιά Γιάννης Μώραλης ευχαριστήσε τα Παραπολιτικά για τη συνεργασία με τον Δήμο Πειραιά τονίζοντας ότι «εδρεύουν στην πόλη μας, συνεισφέρουν και ανήκουν στην κοινωνική συμμαχία για τον Πειραιά. Να ευχηθώ τα καλύτερα για το ραδιόφωνο και για όλο τον όμιλο».

Αναφερόμενος στις γιορτές και το νέο έτος τόνισε: «Μία είναι η ευχή στις μέρες μας, να έχουμε υγεία όλοι, για να μπορούμε να κάνουμε τα πράγματα που επιθυμούμε. Εύχομαι να είναι μία καλύτερη χρονιά από την προηγούμενη. Έχουμε περάσει δύσκολα στη χώρα νομίζω όλοι μας αυτά τα χρόνια, αλλά θέλω να πιστεύω ότι από την επόμενη χρονιά θα δούμε μία μεγαλύτερη αχτίδα αισιοδοξίας».

Από την πλευρά του, ο αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Άδωνις Γεωργιάδης, δίνοντας το παρών στα εγκαίνια της γιορτής, δήλωσε: «Μπράβο στα Παραπολιτικά για την πολύ ωραία εκδήλωση που προσφέρει αλληλεγγύη σε γιορτινές μέρες σε κόσμο που έχει ανάγκη. Εύχομαι ο όμιλος να μακροημερεύσει και να σκίσει».

Ο βουλευτής Αττικής της Νέας Δημοκρατίας και πρώην υπουργός, Μάκης Βορίδης, στα εγκαίνια της γιορτής έδωσε «θερμά συγχαρητήρια για την πρωτοβουλία», προσθέτοντας ότι «είναι δεύτερη χρονιά που διοργανώνεται αυτό το Bazaar από τα Παραπολιτικά. Είναι για καλό σκοπό, για ανθρώπους που είναι σε δυσκολία, άρα είναι πολύ σημαντική πρωτοβουλία. Πάντα τέτοιες πρωτοβουλίες και καλές γιορτές σε όλους».

Δείτε τις δηλώσεις τους: