Τη στήριξή του στο εγχείρημα του ομίλου των Παραπολιτικών να διοργανώσει για δεύτερη χρονιά ένα μεγάλο Χριστουγεννιάτικο bazaar στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας εκφράζει ο πολιτικός κόσμος.

Ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων, Βασίλης Λεβέντης, ευχήθηκε «αυτή η προσπάθεια να τύχει μίμησης και από άλλους εκδοτικούς οίκους ή επιχειρηματίες, γιατί σήμερα το κράτος είναι ανήμπορο και πρέπει η ιδιωτική πρωτοβουλία να καλύψει τα κενά που αφήνει το κράτος και η κοινωνική μέριμνα».

«Με χαρά προσήλθα στη γιορτή που οργάνωσαν τα Παραπολιτικά παραμονές Χριστουγέννων, με ευαγή σκοπό, τη στήριξη και την πριμοδότηση της Ιεράς Μητρόπολης Πειραιώς και των ποικίλων προσπαθειών που κάνει σε όλη την έκταση του Πειραιά» σημείωσε ο Βασίλης Λεβέντης.

Ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Γεράσιμος Γιακουμάτος ευχήθηκε «πάντα να είναι άξια τα Παραπολιτικά, να κάνουν πάντα αυτά που είπε ο Χριστός, η εκκλησία της αγάπης και της αλληλεγγύης. Αυτό κάνετε σήμερα. Τα έσοδα θα μοιραστούν σε ευαγή ιδρύματα. Είναι γνωστή η δράση σας. Τόσα χρόνια πολεμάτε για την ενημέρωση και για την βοήθεια στους φτωχούς και τους μη έχοντες».

Από την πλευρά του, ο βουλευτής του Ποταμιού Γρηγόρης Ψαριανός, ευχήθηκε καλές γιορτές, καλά Χριστούγεννα και καλή χρονιά, επισημαίνοντας «μακάρι κάποια στιγμή όλα αυτά να είναι στα αλήθεια καλά, γιατί η κατάσταση πάει από το κακό στο χειρότερο».

Για το bazaar του ομίλου των Παραπολιτικών επισήμανε ότι «είναι μία εξαιρετική πρωτοβουλία. Καλό είναι και χρήσιμο σε αυτή την κατάσταση που είμαστε, να παίρνουμε όλοι οι φορείς του ιδιωτικού τομέα τέτοιες πρωτοβουλίες, αφού ο δημόσιος σέρνεται».