Ευχές με τους νοσηλευόμενους στα στρατιωτικά νοσοκομεία της Αθήνας, καθώς και με στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων που βρίσκονται σε αποστολή, μακριά από τους δικούς τους ανθρώπους, αντάλλαξε ο αρχηγός ΓΕΕΘΑ ναύαρχος Ευάγγελος Αποστολάκης ΠΝ.

Η αρχή έγινε με τα στρατιωτικά νοσοκομεία των τριών Κλάδων των Ενόπλων Δυνάμεων στην Αθήνα, δηλ. το 401 Γενικό Στρατιωτικό Νοσοκομείο Αθηνών, το Ναυτικό Νοσοκομείο Αθηνών και το 251 Γενικό Νοσοκομείο Αεροπορίας, που τα επισκέφτηκε διαδοχικώς ο ναύαρχος Αποστολάκης, συνοδευόμενος με τους αντίστοιχους αρχηγούς αντιστράτηγο Αλκιβιάδη Στεφανή, αντιναύαρχο Νικόλαο Τσούνη ΠΝ και αντιπτέραρχο (Ι) Χρήστο Χριστοδούλου, ανταλλάσσοντας ευχές με το προσωπικό των εν λόγω νοσοκομείων, τους νοσηλευόμενους και τους οικείους τους, ενόψει των εορτών των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς.

Ακολούθως ο αρχηγός ΓΕΕΘΑ επισκέφτηκε το Εθνικό Κέντρο Επιχειρήσεων (ΕΘΚΕΠΙΧ), απ’ όπου, μέσω τηλεδιασκέψεως, αντάλλαξε ευχές με τα στελέχη των τριών Κλάδων των Ενόπλων Δυνάμεων που υπηρετούν σε μονάδες των πρόσω, όπως:

--Σε επιτηρητικά φυλάκια του Στρατού Ξηράς στους νομούς Έβρου και Χίου.

--Στην πυραυλάκατο «ΚΡΥΣΤΑΛΛΙΔΗΣ», που βρισκόταν σε αποστολή εν πλω στη θαλάσσια περιοχή ανατολικώς της Κύπρου.

--Στο κλιμάκιο αεροσκαφών επιφυλακής (readiness) της 133ης Σμηναρχίας Μάχης, στο Καστέλι Κρήτης.