Από τις Κυκλάδες στον Έβρο βρέθηκε ο αρχηγός ΓΕΕΘΑ ναύαρχος Ευάγγελος Αποστολάκης επισκεπτόμενος το «πλοίο σκοπούν» του Στόλου και μονάδες και σχηματισμούς του Στρατού Ξηράς στον Έβρο, για να ανταλλάξει ευχές με το προσωπικό τους για την καινούργια χρονιιά, συνοδευόμενος από τους αρχηγούς ΓΕΝ αντιναύαρχο Νικόλαο Τσούνη και ΓΕΣ αντιστράτηγο Αλκιβιάδη Στεφανή αντιστοίχως.

Πιο συγκεκριμένα, ο αρχηγός ΓΕΕΘΑ, επισκέφθηκε:

Τη φρεγάτα «ΕΛΛΗ», η οποία εκτελεί φυλακή «σκοπούντος πλοίου», εν πλω κάπου στις Κυκλάδες, συνοδευόμενος από τον αρχηγό ΓΕΝ, αντιναύαρχο Νικόλαο Τσούνη ΠΝ.

Επιτηρητικά φυλάκια του Στρατού Ξηράς στον Άγιο Ευστράτιο και στο νομό Έβρου, καθώς και τη XVI Μηχανοκίνητη Μεραρχία Πεζικού στο Διδυμότειχο συνοδευόμενος από τον αρχηγό ΓΕΣ, αντιστράτηγο Αλκιβιάδη Στεφανή. Εκεί συναντήθηκε και με προσωπικό της 50ης Μηχανοκίνητης Ταξιαρχίας Πεζικού και της 1ης Μοίρας Σταθμού Ελέγχου και Προειδοποιήσεως της Πολεμικής Αεροπορίας.

Ο ναύαρχος Αποστολάκης, ο οποίος συναντήθηκε με στελέχη των ανωτέρω μονάδων και σχηματισμών, συνομίλησε και αντάλλαξε ευχές μαζί τους, απόψε θα διανυκτερεύσει στην Αλεξανδρούπολη και αύριο θα συνεχίσει τις επισκέψεις του σε μονάδες και σχηματισμούς του νοτίου Έβρου της ΧΙΙ Μ/Κ ΜΠ, και νησιών του ανατολικού Αιγαίου.