Οι αστυνομικοί έχουν μείνει άφωνοι από το σκηνικό τρόμου, όπου ο 30χρονος Γερμανός και η 23χρονη Βουλγάρα αποφάσισαν να βάλουν τέλος στη ζωή τους για χάρη του «Δαίμονα».

Παραμένει ωστόσο άγνωστο για τις Αρχές αν όντως ήθελαν να αυτοκτονήσουν ή απλά να κάνουν μια τελετή «προσφέροντας» το αίμα τους στον Σατανά.

Η νεαρή κοπέλα από την αιμορραγία δεν άντεξε και στη συνέχεια αυτοκτόνησε και ο Γερμανός, στο σπίτι που νοίκιαζε στα Βλαχάτα της Κεφαλονιάς, καρφώνοντας το μαχαίρι στην καρδιά του μέσα στην μπανιέρα.

Η23χρονη Λίλια Μποτούσεβα ήταν αγνοούμενη από τον περασμένο Ιούνιο, καθώς η οικογένειά της την αναζητούσε. Αυτή δεν έδωσε κανένα σημείο ζωής καθώς αποφάσισε να ακολουθήσει τον δρόμο των σατανιστικών τελετών με τον σύντροφό της, την ώρα που τα αδέρφια της είχαν ανεβάσει φωτογραφίες της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ζητώντας από όποιον γνωρίζει κάτι να επικοινωνήσει με την αστυνομία ή με τους ίδιους.

Και ο 30χρονος προσπάθησε να κρύψει τα ίχνη του, καθώς κυκλοφορούσε με αυτοκίνητο που είχε πλαστές πινακίδες.

Όπως αποδείχθηκε μετά τις έρευνες της αστυνομίας, αλλά και από φωτογραφίες που κυκλοφορούσαν στο διαδίκτυο, η κοπέλα είχε ξεκάθαρα λατρεία για τον σατανισμό, κάτι που ουσιαστικά επιβεβαίωσε τους φόβους της οικογένειάς της ότι μπορεί να έχει μπλέξει κάπου και να κινδυνεύει η ζωή της.

Η ιατροδικαστής διαπίστωσε πως και οι δύο αυτοτραυματίστηκαν στα χέρια με φαλτσέτες, με την αιμορραγία της κοπέλας να είναι ακατάσχετη και να φέρνει τον θάνατό της, ενώ ο Γερμανός φίλος της έβαλε τέλος στη ζωή του μέσα σε μια μπανιέρα...

Η κοινότητα στα Βλαχάτα έχει μείνει άφωνη από το περιστατικό, αλλά περισσότερο απ' όλους η ιδιοκτήτρια του σπιτιού, που βρήκε τους δύο ενοικιαστές νεκρούς στο σπίτι της.