Ο θάνατος των δύο σατανιστών στη Κεφαλονιά άφησε πολλά ερωτηματικά γύρω από το αν οι σατανιστές έβαλαν επίτηδες τέλος στη ζωή τους, κάνοντας μια «θυσία» στον Σατανά, ή αν ο θάνατος προήλθε από αυτοτραυματισμό που προκάλεσε ακατάσχετη αιμορραγία στην 23χρονη Βουλγάρα.

Η ιατροδικαστής της υπόθεσης Αγγελική Τσιόλα, σε δηλώσεις της στην εφημερίδα «Πατρίς», τόνισε πως το συμβάν ξεκίνησε ως αυτοτραυματισμός και δεν είχαν πρόθεση να βάλουν τέλος στη ζωή τους, όμως η νεαρή Βουλγάρα δεν μπόρεσε να ελέγξει τα κοψίματα που προκάλεσε στο σώμα της και ο Γερμανός σύντροφός της έβαλε τέλος στη ζωή του αμέσως μετά.

«Ξεκίνησε πιθανότατα ως αυτοτραυματισμός και των δύο, καθώς υπάρχουν τα στοιχεία που δείχνουν ότι προσπαθούν μόνοι τους να το κάνουν. Επειδή πρόκειται για αγγεία, αν αυτό "στραβώσει" για οποιοδήποτε λόγο, ο θάνατος μπορεί να επέλθει οποιαδήποτε στιγμή», είπε η κα Τσιόλα, που πρόσθεσε ότι ο σύντροφός της αντιλήφθηκε την κατάσταση και προσπάθησε να τη σώσει, κάτι που δεν κατάφερε.

«Ο 30χρονος διαπίστωσε ότι κάτι δεν πάει καλά και προσπάθησε να βοηθήσει την κοπέλα, καθώς έχουμε στοιχεία που δείχνουν ότι υπήρχε κάποιου είδους περιποίηση και φροντίδα (σ.σ. πετσέτες κ.ά.). Αν ήταν ο στόχος τους να καταλήξουν και οι δύο, δεν θα παίρνανε πετσέτες», σημείωσε, τονίζοντας πως μόλις ο 30χρονος αντιλήφθηκε τον θάνατό της, έβαλε τέλος και στη δική του ζωή.

«Πρώτα απεβίωσε η κοπέλα από αιμορραγία, της οποίας ο αυτοτραυματισμός ήταν μεγαλύτερης βαρύτητας και γι' αυτό πήρε άλλη τροπή. Ο άνδρας καρφώθηκε με μαχαίρι στον θώρακα», συμπλήρωσε, επισημαίνοντας πως τα ευρήματα από την οικία δεν σημαίνουν απαραίτητα πως χρησιμοποιήθηκαν σε κάποιου είδους τελετή.

Πηγή: patrisnews