Πολλές εκατοντάδες κόσμου βρέθηκαν στον Ι.Ν. Αγίου Δημητρίου Κατοχής για τον τελευταίο αποχαιρετισμό στην αδικοχαμένη Ειρήνη Λαγούδη.

Σε κλίμα πόνου και βαθιάς θλίψης οι συγχωριανοί της τη συνοδεύουν στην τελευταία της κατοικία, με τα ερωτηματικά να στροβιλίζουν στις σκέψεις τους.

Ο χαμός της γυναίκας έχει συγκλονίσει την ευρύτερη περιοχή και όλους όσους τη γνώριζαν. Μια δραστήρια κοπέλα, ένας άνθρωπος ζωντανός, με όρεξη για ζωή, μια γυναίκα κοινωνική, πάντα χαμογελαστή και καλοσυνάτη.

Μέχρι στιγμής δεν έχουν ξεκαθαριστεί τα αίτια του θανάτου της και διάφορες εκδοχές δίνονται στη δημοσιότητα. Από την πλευρά τους πάντως οι συγγενείς αποκλείουν το ενδεχόμενο αυτοκτονίας και ζητούν πλήρη διαλεύκανση των συνθηκών του θανάτου της.

Στα παιδιά, τα αδέλφια της, τους λοιπούς συγγενείς και φίλους εκφράζουμε τα θερμά μας συλλυπητήρια. Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τη σκεπάσει.

Μυστήριο παραμένει ακόμη ο θανάτός της. Η ιατροδικαστική εξέταση δεν έδειξε να υπάρχει δολοφονική ενέργεια, ωστόσο, υπάρχουν κάποια στοιχεία που προβληματίζουν τους οικείους της.

Από τις πρώτες ενδείξεις της ιατροδικαστικής εξέτασης η Ειρήνη Λαγούδη φαίνεται πως εισέπνευσε μεγάλες ποσότητες δηλητηριωδών αερίων [αιθάλη] που προήλθαν από την καύση πετρελαίου, αφού μάλιστα βρέθηκε και ένα μπιτόνι με πετρέλαιο μέσα στο αυτοκίνητό της.

 Τα αίτια θανάτου της Ειρήνης Λαγούδη θα ξεκαθαριστούν όταν ολοκληρωθούν οι τοξικολογικές εξετάσεις.

Όσον αφορά το σημείο που βρέθηκε νεκρή, δεν είναι τυχαίο καθώς, όπως προκύπτει από μαρτυρική κατάθεση φίλου της, όταν η 44χρονη γυναίκα ήθελε να ηρεμήσει πήγαινε εκεί παρέα με τον φίλο της.

Το σκοτεινό σημείο της υπόθεσης είναι εάν η 44χρονη γυναίκα βρέθηκε τελείως μόνη στο σημείο ή αν είχε προηγουμένως συναντηθεί με κάποιο άλλο πρόσωπο. Επίσης ένα δεύτερο σημείο που απασχολεί τους αστυνομικούς είναι ότι δεν έχει βρεθεί το κινητό της τηλέφωνο.

Τα πρώτα στοιχεία δείχνουν ότι ο θάνατος της 44χρονης γυναίκας ήταν αποτέλεσμα μιας ερωτικής σχέσης που είχε απρόσμενο τέλος. Η Ειρήνη Λαγούδη, σύμφωνα με πληροφορίες, είχε ερωτευτεί παράφορα έναν παντρεμένο μεγαλογιατρό της περιοχής, ο οποίος, όταν έμαθε ότι η Ειρήνη αποκάλυψε στη σύζυγό του τον ερωτικό τους δεσμό, της ζήτησε να χωρίσουν.

ΠΗΓΗ: aixmi-news.gr