Ισχυρότατη έκρηξη σημειώθηκε λίγο πριν τις 4 τα ξημερώματα σε κατάστημα επίπλων στη λεωφόρο Κηφισίας στο Μαρούσι, στο ρεύμα προς Αθήνα και το στιγμιότυπο κατέγραψε κάμερα ασφαλείας διπλανής επιχείρησης.

Βίντεο από κάμερα κλειστού κυκλώματος τη στιγμή της ισχυρής έκρηξης στο Μαρούσι.  

H έκρηξη σημειώθηκε στις 4 τα ξημερώματα στην επιχείρηση, η οποία βρίσκεται στο ύψος της λεωφόρου με την Αγίου Κωνσταντίνου, με αποτέλεσμα να προκληθούν εκτεταμένες υλικές ζημιές και στα γύρω καταστήματα.

Σε εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες των Αρχών, την υπόθεση ανέλαβε το Τμήμα Εκβιαστών της Ασφάλειας Αττικής. Στο σημείο έσπευσαν από την πρώτη στιγμή άνδρες του τμήματος εξουδετέρωσης εκρηκτικών. Σύμφωνα με πληροφορίες, δεν προηγήθηκε τηλεφώνημα για την τοποθέτηση του εκρηκτικού μηχανισμού.

Όπως ήταν αναμενόμενο, η κυκλοφορία στη λεωφόρο Κηφισίας διεξάγεται με δυσκολία. Είναι ενδεικτικό ότι το μποτιλιάρισμα στην κάθοδο της Κηφισίας με κατεύθυνση το κέντρο της Αθήνας ξεκινούσε από το ΚΑΤ.

Σε ένα δεύτερο βίντεο φαίνεται να φτάνει έξω από το κατάστημα μια μοτοσικλέτα με δύο αναβάτες και να αναχωρεί με ταχύτητα από το σημείο μόλις λίγα λεπτά πριν την έκρηξη.