Τα τρία νησιά του νησιωτικού συμπλέγματος Μεγίστης (Καστελλορίζου), δηλ. τη Μεγίστη, τη Στρογγύλη και τη Ρω, επισκέφθηκε χθες ο Αρχηγός ΓΕΣ Αντιστράτηγος Αλκιβιάδης Στεφανής, συνοδευόμενος από τον Διοικητή της ΑΣΔΕΝ Αντιστράτηγο Νικόλαο Μανωλάκο και άλλους επιτελείς και σήμερα το ΓΕΣ δημοσιοποίησε μια σειρά φωτογραφιών από την επίσκεψη αυτή.

Η επίσκεψη αυτή στη Διοίκηση Αμύνης Νήσου (ΔΑΝ) Μεγίστης, που τελευταίως, λόγω της υψίστης στρατηγικής σημασίας της, έχει αναβαθμιστεί και έχει διοικητή συνταγματάρχη, συνήθως των Ειδικών Δυνάμεων, αν και δεν είναι η πρώτη του αρχηγού εκεί, έχει ασφαλώς τη δική της σημασία λόγω της χρονικής συγκυρίας που αυτή πραγματοποιήθηκε.

Από τις φωτογραφίες που δημοσιοποιήθηκαν εμείς στεκόμαστε ιδιαιτέρως σε αυτές τις τρεις που δείχνουν τους Έλληνες στρατιώτες (και τον φαροφύλακα του Πολεμικού μας Ναυτικού στο φάρο της Στρογγύλης, τον ακρότατο προς ανατολάς του ελληνικού φαρικού δικτύου), που υπηρετώντας ΕΚΕΙ, «εκεί που χτυπά η καρδιά μιας άλλης Ελλάδας», επιτρέπουν σε όλους εμάς από την ασφάλειά μας να ασκούμε κριτική επί των πάντων και να γινόμαστε εκ του ασφαλούς «Ράμπο» και «Γκουντέριαν» του πληκτρολογίου!

Κύριοι, ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ!

Χρόνια πολλά και καλοί πολίτες οι στρατεύσιμοι!

ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΗΣΑΤΕ!!!