Στην εκδοχή του τροχαίου δυστυχήματος φαίνεται ότι καταλήγουν οι αστυνομικοί για την πυρκαγιά που κατέστρεψε ολοσχερώς χθες το μεσημέρι ένα τζιπ στην περιοχή του Θέρμου Αιτωλοακαρνανίας, ενώ τα πρώτα στοιχεία δείχνουν ότι ο οδηγός που βρήκε τραγικό θάνατο μέσα στις φλόγες ήταν ιδιοκτήτης επιχείρησης στο Μεσολόγγι.

Αν και η κατάσταση της σορού είναι τέτοια που θα χρειαστεί εξέταση DNA μεταφέρθηκε στο Πανεπιστημιακό νοσοκομείο του Ρίου για να αναγνωριστεί επισήμως ο νεκρός, από τον αριθμό πλαισίου του οχήματος οι αστυνομικοί εκτιμούν ότι ιδιοκτήτης του ήταν ο συγκεκριμένος επιχειρηματίας. Μάλιστα, η κίνησή του στο Θέρμο καταγράφηκε από κάμερες ασφαλείας, καθ’ οδόν προς τον επαρχιακό δρόμο Μελίγκοβας- Αμβρακίας όπου βρήκε τον θάνατο.

Το θύμα, που καταγόταν από άλλη περιοχή και είχε οικογενειακούς δεσμούς και με το Αγρίνιο, είχε εξαφανιστεί πριν από μερικούς μήνες για μικρό χρονικό διάστημα. Όμως, είχε επιστρέψει στην οικογένειά του, εξηγώντας ότι ήθελε να ηρεμήσει γιατί αντιμετώπιζε προβλήματα. Από το σπίτι του έφυγε το πρωί της Τρίτης και από τότε δεν είχε δώσει σημεία ζωής, ως την στιγμή που βρέθηκε απανθρακωμένος μέσα στο αυτοκίνητό του. Στην Ασφάλεια Αγρινίου έχουν δώσει ήδη κατάθεση τα μέλη της οικογένειάς του.

Από την επιτόπια εξέταση στο αυτοκίνητο, αστυνομικοί και πυροσβέστες φαίνεται ότι οδηγούνται στο συμπέρασμα πως ξέφυγε από την πορεία του και χτύπησε σε βράχια στην αριστερή πλευρά του δρόμου.

Οι σπινθήρες από την πρόσκρουση προκάλεσαν πυρκαγιά στο υγραεριοκίνητο όχημα, αλλά ο άτυχος οδηγός εγκλωβίστηκε καθώς το τζιπ είχε γύρει προς στα αριστερά και η πόρτα είχε σφηνώσει στα βράχια και δεν κατάφερε να βγει από αυτήν του συνοδηγού.