Δεν υπάρχει βιαστής και δεν έγινε καμία επίθεση όπως όλα δείχνουν στην πολύκροτη υπόθεση του βιασμού που καταγγέλθηκε από 25χρονη γυναίκα.

Τα πάντα είναι μυθοπλασία της γυναίκας που εμφανίστηκε ως θύμα και κατήγγειλε το περιστατικό με σκοπό να αναβληθεί ο γάμος της.

Σύμφωνα με την αρχική καταγγελία την 25χρονης στην αστυνομία, άγνωστος προσπάθησε να την βιάσει το βράδυ της περασμένης Τετάρτης, στην περιοχή του Γκύζη.

Η γυναίκα έπεσε σε αντιφάσεις ενώ κατέθετε στην Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Αθηνών και τελικά παραδέχθηκε ότι δεν έγινε απόπειρα βιασμού σε βάρος της.Είπε πως μόνη της έπλασε την ιστορία της επίθεσης και της απόπειρας βιασμού, αλλά και ότι αυτοτραυματίσθηκε με σουγιά, στην κοιλιά, στο μηρό και στο στήθος.

Αρχικά, η 25χρονη είχε καταγγείλει ότι μόλις έφυγε από την κλινική που εργαζόταν, γύρω στις 20:30 και ενώ περπατούσε στην οδό Θεριανού, ένας άγνωστος, με την απειλή μαχαιριού, προσπάθησε να την βιάσει και όταν αυτή αντιστάθηκε ο δράστης την τραυμάτισε. Σύμφωνα πάντα με την καταγγελία της, ο δράστης στη συνέχεια έφυγε με μοτοσικλέτα που οδηγούσε φίλος του.

Ωστόσο, έπειτα από την καταγγελία της κοπέλας οι αστυνομικοί πίστευαν ότι κάτι δεν πήγαινε καλά στα όσα υποστήριζε, ενώ ήταν περίεργο να περιμένει τον επίδοξο βιαστή της συνεργός με μοτοσικλέτα. Σε αυτά τα εγκλήματα συνήθως δεν υπάρχει συνεργός. Έπειτα από τις επίμονες ερωτήσεις των αστυνομικών η 25χρονη έπεσε σε αντιφάσεις και τελικά παραδέχθηκε ότι «σκηνοθέτησε» την απόπειρα βιασμού της στην προσπάθειά της να αποφύγει το γάμο της.

Για το ψέμα της θα βρεθεί τώρα η ίδια αντιμέτωπη με τη Δικαιοσύνη, καθώς της ασκήθηκε δίωξη για ψευδή καταμήνυση και άσκοπη κινητοποίηση των Αρχών.