Μία κακοκαιρία χωρίς προηγούμενο με δυνατή καταιγίδα και σφοδρή χαλαζόπτωση, πλήττει αυτή την ώρα τη Θεσσαλονίκη. Δυνατή καταιγίδα και σφοδρή χαλαζόπτωση πλήττει αυτή την ώρα την Θεσσαλονίκη, ωστόσο φαίνεται ότι οι άσχημες καιρικές συνθήκες που επικρατούν έγιναν αιτία να πλημμυρίσουν οι δρόμοι με αποτέλεσμα για αρκετή ώρα υπάρχει η πληροφορία ότι υπάρχουν δύο αγνοούμενοι.  

Σύμφωνα με πληροφορίες, πρόκειται για μια γυναίκα κι έναν άνδρα που παρασύρθηκαν από τα ορμητικά νερά στην περιοχή Συμιές στη Θεσσαλονίκη. Ωστόσο, διασώθηκαν από την αστυνομία και το ΕΚΑΒ.  Συνολικά τέσσερα άτομα οδηγήθηκαν σε ασφαλές σημείο. 

Ωστόσο, σοβαρά είναι τα προβλήματα που έχουν προκληθεί στη Θεσσαλονίκη από την σφοδρή κακοκαιρό. Το νερό έχει πλημμυρίσει τα μαγαζιά και τα υπόγεια των οικοδομών, ενώ αυτοκίνητα έχουν ακινητοποιηθεί σε ολόκληρο το οδικό δίκτυο.   Καταστήματα και σπίτια έχουν πρόβλημα με την ηλεκτροδότηση σε πολλά σημεία του κέντρου. Η Πυροσβεστική έχει δεχθεί 150 κλήσεις για άντληση υδάτων.

Σύμφωνα με το voria.gr το ισχυρό χαλάζι πέφτει ασταμάτητα για περισσότερη από μισή ώρα, ενώ η ημέρα έγινε... νύχτα, λόγω της έντασης των φαινομένων και της ιδιαίτερα χαμηλής νέφωσης.

Έκτακτο δελτίο πρόγνωσης από την ΕΜΥ