Το φταίξιμο για το θάνατο του νεογέννητου μωρού της θα αναλάβει ενώπιον του ανακριτή σε λίγο η 19χρόνη κοπέλα από την Πετρούπολη η οποία μαζί με την μητέρα της κατηγορουνται για την ανθρωποκτονία του βρέφους.

«Όταν το παιδί γεννήθηκε, αμεσως το είδα σαν εχθρό... Ένιωθα ότι με απειλεί. Ήταν κινδυνος. Ένιωθα την κατακραυγή του κόσμου επάνω μου. Έπρεπε να το ξεφορτωθώ». Αυτό θα υποστηρίξει, σύμφωνα με πληροφορίες, στον ανακριτή η 19χρονη από την Πετρούπολη

Συμφωνα με πληροφοριες η 19χρόνη θα υποστηριξει ότι δεν άντεχε την κατακραυγή του κόσμου επειδή θα έφερνε στον κόσμο ενα παιδί χωρις πατέρα, σημειώνοντας ότι έβλεπε το μωρό σαν κίνδυνο και ένιωθε ντροπή. Γιαυτο το λογο αμεσως μολις το γέννησε είχε πάρει την απόφαση να το «διώξει» από κοντά της, να το ξεφορτωθεί.

«Εγώ το σκότωσα» φέρεται να λέει η 19χρονη προσπαθώντας να απαλλάξει τη μητέρα της από την κατηγορία, της συνεργειας σε ανθρωποκτονία.

«Ένιωθα πανικό, φόβο, ντροπή. Την ημέρα του τοκετού πονούσα πολύ. Ειπα στον αδελφό μου ότι πονάω και μου ειπε ότι θα φέρει τον γιατρο. Ένιωσα έντρομη, και του ειπα να μην τον φέρει, γιατί το πρόβλημα ήταν μια κύστη και πέρασε» φέρεται να λέει.

Όταν το παιδί γεννήθηκε, αμεσως το είδε σαν εχθρό. « Ένιωθα ότι με απειλεί. Ήταν κινδυνος. Ένιωθα την κατακραυγή του κόσμου επανω μου. Επρεπε να το ξεφορτωθώ» λέει η 19χρονη.

Οσο για την ασταθή ερωτική ζωή της, οπως υποστηρίζει, μέσα από αυτή ένιωθε αποδεκτή. Ήταν πολύ παχουλή, της έκαναν μπουλινγκ, και μέσα από τις εφήμερες σχέσεις επιβεβαιωνόταν.