«Διευκρινίσεις» για την εισβολή στο δημαρχείο Τήνου, δίνει ο Ρουβίκωνας με νέα ανακοίνωσή του, βάζοντας και πάλι στο στόχαστρο τον Κυριάκο Μητσοτάκη.

Επικρίνουν τον εισαγγελέα για την απόφασή του να ασκήσει έφεση κατά της αθώωσης οκτώ μελών της ομάδας για την εισβολή στο δημαρχείο Τήνου: «Μαθαίνουμε από τον εισαγγελέα, πως 'εισήλθαμε παράνομα σε κατάστημα δημοτικής υπηρεσίας και προκαλέσαμε διακοπή της ομαλής λειτουργίας'. Ουσιαστικά μας λέει πως οι δημοτικές υπηρεσίες δεν είναι ανοικτές για το κοινό όπως προβλέπεται, αλλά και ότι διεκόπη η λειτουργία του δήμου γιατί απασχολήσαμε για 5 λεπτά την αντιδήμαρχο Δεληγιάννη Αναστασία» αναφέρουν.

Η ομάδα εξαπολύει νέες βολές κατά του Κυριάκου Μητσοτάκη, που καταφέρθηκε εναντίον τους και μέσω του ΣΚΑΪ, των δικαστικών αλλά και του δήμαρχου Τήνου, τον οποίο αποκαλεί «κάθαρμα». «Η νέα αυτή τακτική του κράτους να δικάζει ξανά και ξανά τους αγωνιστές, δεν πρόκειται να μείνει αναπάντητη. Κάθε φορά που θα πλήττονται οι άνθρωποι της τάξης μας, θα είμαστε εκεί. Όπου και αν χρειαστεί να φτάσουμε, όσες φορές και αν χρειαστεί να δικαστούμε» ξεκαθαρίζουν.